Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Antalya üyeleri buraya... - Genel

Antalya üyeleri buraya...

Başlatan betazom, 30 Mart 2011, 08:05:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

betazom

Arkadaşlar ben Antalyada  bulunan vw severlerin bir araya gelmesi için bu konuyu açmış bulunuyorum. umarım tanışır kaynaşır arkadaş oluruz. :tamamdir

dj_burak

Umarım olursunuz ama konuyu sohbet kısmına açsaydın daha iyi olurdu kanımca çünkü konuda kaynamalar olucaktır :)

musa

ilk ben kaynatiyim, antalyadan değilim ama antalyalıyım :D :D

betazom

kaynasın kardeş ne olacak ...gönüller bir olsun değilmi   ;)

betazom

musa elbet gelirsin buraya. temelli gitmedin ya. dünyanın tatil mekanı nede olsa :)

alpers3

bı yanım olympos beımde bnıde yazın lısteye :D :D :D

betazom

gel gel sende gel alper...salınalım konvoy şekli... bambu evlerde konaklama, yanartaş-çıralı  :):)

alpers3

Alıntı yapılan: betazom - 30 Mart 2011, 20:31:26
gel gel sende gel alper...salınalım konvoy şekli... bambu evlerde konaklama, yanartaş-çıralı  :):)
egemen dr ya aklıma sokma zaten ozledım uzun zamandır keyıf yapamıorum gazın wanayı acma ısler gucler var ankarada :D :D :D :D

ReDDeviL

alper abi özgür adamsın ben olsam 1 dk durmazdım antalya kaçarmı ya  :p :p
ADK

alpers3

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 30 Mart 2011, 22:13:56
alper abi özgür adamsın ben olsam 1 dk durmazdım antalya kaçarmı ya  :p :p
gel ankaraya kopalım bırlıkte eslık etmeyen ne olsun :D :D :D :D

ReDDeviL

bilmezmiyim zaten ankaraya tekrar gelirsem fena olcak öle hissediyorum artık makaradan muhabbetten gecenin sonunda gözaltına falan alınabiliriz yani  :D
ADK

alpers3

kaderde warsa buzulmek neye yarar uzulmek :D :D :D :D :D

betazom

4 senedir burdayım haala göremedim şu bambu evleri. gelde senle keşfedelim orayıda  :)

alpers3

o zaman ben gelıp ogreteyım sana ayıptır soylemesı tanırlar benı orda :D :D :D :D dewamlı gıttıgım ıcın ;D ;D ;D