yakışmışmı sizce ??

Başlatan rsb, 29 Mart 2011, 16:02:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rsb

iş yerinde can sıkıntısından photoshopla ugrasırken yaptıgım sey hosuma gitti ... sizce nasıl olmuş yapsammı boyle ?

rsb

yorum gelmediğine göre begenmediniz galiba :D    birde arabanın stok haliyle resmini koyayım karsılastırın ...

mustklc

işyerinde hiç canım sıkıl a madı. hiç boş kalmadım ki ;D
Araba binmek içindir..

rsb

Alıntı yapılan: mustklc - 29 Mart 2011, 20:49:19
işyerinde hiç canım sıkıl a madı. hiç boş kalmadım ki ;D

boşver zaten sıkılmasın :D  bende önceden senin gibi diyodum 5 dk boş durmuyodum simdi boş boş duruorum hem ne yapcagımı şaşıyorum sıkıntıdan hemde  kilo alıyorum oturdukca :D

Alıntı yapılan: gemicipolo - 29 Mart 2011, 20:52:15
bozma kırmızı yı kalsın öle :)

bende bozmak istemiorum ama seytan durtukluyo işte :D

GolfMk1Cabrio

Camdaki yazıyı sök gerisine karışma tek kapı zaten  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

rsb

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 29 Mart 2011, 21:32:04
Camdaki yazıyı sök gerisine karışma tek kapı zaten  :sevgi:

hem kırmızı hemde tek kapı ama  azıcık bassammı diye dusunmuyo deilim  yani :D

bide  soyle bi durum var ... lastiklerim bitik ..  yeni lastik alcam cebimden 400 kagıt cıkcak nasılsa .. celik jantmı alsam yoksa jantımı boyle boyayıp 13 janta  gore lastikmi alsam emin değilim ... birde lastik olarak bu jantlar 185/60 kurtarırmı onada emin olamıyorum ...

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: rsb - 29 Mart 2011, 21:36:19
hem kırmızı hemde tek kapı ama  azıcık bassammı diye dusunmuyo deilim  yani :D

bide  soyle bi durum var ... lastiklerim bitik ..  yeni lastik alcam cebimden 400 kagıt cıkcak nasılsa .. celik jantmı alsam yoksa jantımı boyle boyayıp 13 janta  gore lastikmi alsam emin değilim ... birde lastik olarak bu jantlar 185/60 kurtarırmı onada emin olamıyorum ...
Valla naparsan yuap ofsetli jant şart  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

rsb

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 29 Mart 2011, 21:44:56
Valla naparsan yuap ofsetli jant şart  :D

işte  bu durumda bütün kapılar BBS RS e çıkıyo :D

cypruslee

rsb

kardeş ... sen bu arada   araç rengini ne yaptın ?? o videodaki aracı gordunmu ??

cypruslee

Alıntı yapılan: rsb - 29 Mart 2011, 22:03:55
kardeş ... sen bu arada   araç rengini ne yaptın ?? o videodaki aracı gordunmu ??
gördüm gürdüm ben gene pembede kararliyim ama o bmw nin uzerindeki pembeyi  bulamadik usta ben anyini yapacam göz karari  dedi yarin boya alacak 100 gr lik 3 -4 çeşit  o pembeyi yakalicaz işte :tamamdir