Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ARAÇ BOYASI, BOYA KORUMA, PASTA, CİLA (OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM...) - Sayfa 3

ARAÇ BOYASI, BOYA KORUMA, PASTA, CİLA (OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM...)

Başlatan orion35, 01 Aralık 2008, 16:09:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

clipper

ya nedir bu kuşların yaptıgı geçen hafta mubarek ne yediyse artık bir haftalık biriktirmiş el ayası buyuklugunde ilk defa karşılaştım 10 dakika tazyikli su tuttum zor çıkardım
hayat namazsız bir ezanla başlar ezansız bir namazla son bulur...

orion35

Alıntı yapılan: clipper - 25 Mart 2011, 11:18:25
ya nedir bu kuşların yaptıgı geçen hafta mubarek ne yediyse artık bir haftalık biriktirmiş el ayası buyuklugunde ilk defa karşılaştım 10 dakika tazyikli su tuttum zor çıkardım

clipper hocam vallahi 5 dk güldüm, iyi paylaşımdı  ;D :D
saygılar...

baki çelik

:D  :D  :D :D kuşların dötüne bez bağlayamayız ama arabanın üstüne bi çatı yapabiliriz sundurma gibi ...ben kendi park yerime düşünüyorum .. ;)

taraftar

Alıntı yapılan: clipper - 25 Mart 2011, 11:18:25
:) :)
aracınız rengi yeşil mi ? koyu renkleri kuşlar daha çok seviyor, özellikle koyu yeşili ... ilk aracım çağla yeşiliydi o sorunu çok yaşadım, hele aracı temizletip parlatın ca kuşların daha çok ilgisini çekiyorr .. çimen sanıyorlar sanırım :)