Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VOLKSWAGEN BETA TEYP ÇOK TEMİZ KODU MEVCUT!!! TAKAS VEY TEKLİFLE SATILIK

VOLKSWAGEN BETA TEYP ÇOK TEMİZ KODU MEVCUT!!! TAKAS VEY TEKLİFLE SATILIK

Başlatan gurcan, 24 Mart 2011, 22:24:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gurcan

Arkadaşalar BETA teyp takas olur veya satılık tekliflere açığım sahibinden .com'da codları olmayan teyplere 150-200 isityorlar ona göre değerlendirelim lütfen :) özelden yada burdan teklif yapabilirsiniz

BLaCk_VWoLf

fiyat çok bu fiyata rcd 200 satılıyor :) ben geçen sene 100 tl ye sattım aynısını  :D

gurcan

Doğrudur daha ucuza kodlusunu bulabilyorsanız kaçırmayın o zaman !! Bu arda ilanı dikkatlı okumadığınız da belli :) Çünkü orda fiyat yazmıyor sadece sahibiden .com'daki fiyatlar yazıyor ona göre değerlendirip teklif yapabilirsiniz :) Gönlümdeki rakamı verene satarım kabloları fişleri KODU her şeyi mevcut !!!

gurcan

gurcan

nesquik

vay be bu teyp o kadar ediyormuymuş?
bende cd çalar alacaktım adama 50 sayarmısın benim teybi deyince kime satim ben bunu dedi çok üzülmüştüm 20 ye 30 a verecektim tamirciye parçasını kullansın diye.
iyiki vermemişim hala duruyo. hiç bişeye yaramıyor. kaset yok piyasada :D :D
Bir GOLF görürsün

Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

gurcan

Bazen öle ummadığın parçalar ve malzemeler para edebilir bunu normal ve saygıyla karşılamak gerekir kiminin çöpü bazısının altını olur  :tamamdir :tamamdir :tamamdir