TRİGER

Başlatan nesquik, 21 Mart 2011, 21:44:09

« önceki - sonraki »

nesquik

MERHBA arkdaşlar, bi sorum olacaktı.
ben arabamı 130.000de almıştım. su an 140.000de.
aceba triger ne zaman değişecek yada daha ömrü çokmu?
nasıl anlayabiliriz ya da öğrenebiliriz??
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

OffLineR

Öğrenebiliyorsan en son kaç sene önce ve hangi kilometredeyken değişmiş öğrenin.
5 yıl veya 70-80.000 km ömrü vardır. Her hangi birini doldurduysa değiştirmek gerekir.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

nesquik

ya işte orası meçhul
onu nasıl öğrenebilirimki, serwiste kaydı yok
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

OffLineR

Ustaya baktır, diğer kayışlar da genelde triger ile değişir. Ona göre değişme zamanı gelip gelmediğini söyleyebilir.
Devamlı gittiğin\güvendiğin bir ustan da yoksa, ilk fırsatta değiştir gitsin.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

nesquik

dostum sordumda 800 lira be yaa.
acaip pahalı
[/font]

ÜRENCİK

800 çok para sitede değiştiren arkadaşlar var onların okadar tutmamıştı.Ama ihmale gelmez bilirsiniz.Allah muhafaza.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

hakkut

Tüm setin parçaları devir daim pompası dahil 200 TL tutuyor. Bildiğin bir usta varsa 2 saatte değiştirir. Ustaya da 100 TL verirsin.

ÜRENCİK

Alıntı yapılan: hakkut - 21 Mart 2011, 22:26:17
Tüm setin parçaları devir daim pompası dahil 200 TL tutuyor. Bildiğin bir usta varsa 2 saatte değiştirir. Ustaya da 100 TL verirsin.
yani 800 uçmuş kim dediyse.

nesquik

ben urfaya yeni tayin oldum. öyle sıkı tanıdığım bir usta yokta, 800 serwisin wediği fiyat.
yani 250-300'e usta halledebilirmi bu işi?,
[/font]

ÜRENCİK

URFA'Da bir arkadaşım var yarın onu arayayım bir fikir alıp akşam habedar ederim.

nesquik

çok iyi olur kardeş sana zahmet olmazsa
[/font]

horoz155

denizlide özel serviste işçilik dahil triger seti akl motor tipi için 280 tl değiştirdim.toplam maliyet 280 tl kafamızın rahat olması paha biçilemez ;D
efsaneye binenlerde efsanedir...

ÜRENCİK

estağfurullah.

maverick

4 yıl veya 90 bin km hangisi önce dolarsa
http://binekarac.vw.com.tr/vw/pdf/bakim_araliklari.pdf sitesinden alıntıdır:
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM