Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Kocamaaan Sorun...

Kocamaaan Sorun...

Başlatan lostys, 19 Mart 2011, 21:06:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lostys

arkadaşlar egzoz ve manifoldu birleştiremedik, nası yapılyor? daha önce bu konuda deneyimi olanlar var mı ?

mk2 1.6 td, egzoz ve manifold birbirlerine 2 adet çelik çengel yada C harfine benzer şeylerle tutturuluyor. bi tarafı taktık, öteki tarafı takamadık ? kolay bi yolu var mı?

GolfMk1Cabrio

Söken usta tekrar takamadıysa kapatsın kepenkleri bence  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

alpers3

Alıntı yapılan: lostys - 19 Mart 2011, 21:06:50
arkadaşlar egzoz ve manifoldu birleştiremedik, nası yapılyor? daha önce bu konuda deneyimi olanlar var mı ?

mk2 1.6 td, egzoz ve manifold birbirlerine 2 adet çelik çengel yada C harfine benzer şeylerle tutturuluyor. bi tarafı taktık, öteki tarafı takamadık ? kolay bi yolu var mı?
yuh ya ılker usta bayagı yeteneklıymıs :D takmamzlık yapmayın onu ılkını nasıl taktıysanız onada gaddarca dawranıp oturtacaksınız  :tamamdir

lostys

Alıntı yapılan: alpers3 - 19 Mart 2011, 21:43:12
yuh ya ılker usta bayagı yeteneklıymıs :D takmamzlık yapmayın onu ılkını nasıl taktıysanız onada gaddarca dawranıp oturtacaksınız  :tamamdir
aga araba üzerinde takılmıyo yaa, yarın anahtarı alabilirsem dükkanın gidip manfioldu egzozu  filan söküp yerde takmayı denicem kendim. 5 kişi asıldık aşağıdan gene geçmedi yerine yaa

alpers3

Alıntı yapılan: lostys - 19 Mart 2011, 21:56:15
aga araba üzerinde takılmıyo yaa, yarın anahtarı alabilirsem dükkanın gidip manfioldu egzozu  filan söküp yerde takmayı denicem kendim. 5 kişi asıldık aşağıdan gene geçmedi yerine yaa
abartmayın ılkerrrrrrrr ne yere ındırmesı hajıııı :D :D :D :D

suskun

alper  hazırlan balıkesire gidiyoruz özel görev var kanka skorskyle ipi sallarım dükkana ben
H.G WORKS

cahitarsal

cook cook basıt levye ıle takılıyor
Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

suskun

levyeyle asıldınızmı ilker yada kanca da sıkıntı olabilirmi kardeşim
H.G WORKS

alpers3

Alıntı yapılan: suskun81 - 19 Mart 2011, 22:13:20
alper  hazırlan balıkesire gidiyoruz özel görev var kanka skorskyle ipi sallarım dükkana ben
tmmdır kanka mıdyat seyfoyuda alıorum ben yanıma :D :D :D :D

lostys

Alıntı yapılan: alpers3 - 19 Mart 2011, 22:16:03
:D:D:D:D

lostys

Alıntı yapılan: cahitarsal - 19 Mart 2011, 22:14:15
cook cook basıt levye ıle takılıyor
anlat bakam nası oluyo tarif et yahu, arabasız kaldık haftasonu sıfır motorla :S

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: alpers3 - 19 Mart 2011, 22:16:03
Bakma böle dediğine hadi Hamit abi uzman o kadar yüksekten atlamak kolay değil Alper abimm  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Mk1GTI

Bence kovana iyi geçiremediler bunlar o yüzden arası açık kaldı.. İlker bak tarif edyorum dikkatle dinle.

1 : 2 tane 5 er tonluk vinç bulun ve bu vinçlerle aracı ters çevirin.
2 : 1 adet JEEP cheroke bulun ve ön vincine egzost u bağlayıp çektirin.
3 : en sonra 5 yaşında bir çoçuk bulun o sekmanları serçe parmağınla geçiriversin.

Ustana hörmetler. :P :P

;D ;D ;D ;D ;D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Han

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 20 Mart 2011, 16:30:55
Bence kovana iyi geçiremediler bunlar o yüzden arası açık kaldı.. İlker bak tarif edyorum dikkatle dinle.

1 : 2 tane 5 er tonluk vinç bulun ve bu vinçlerle aracı ters çevirin.
2 : 1 adet JEEP cheroke bulun ve ön vincine egzost u bağlayıp çektirin.
3 : en sonra 5 yaşında bir çoçuk bulun o sekmanları serçe parmağınla geçiriversin.

Ustana hörmetler. :P :P

;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin