slm arkadaşlar bende yeniyim

Başlatan profoto07, 18 Mart 2011, 21:15:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

profoto07

arkadaşlar bendede 79 golf 1 var antalyada manavgat tayım :)

GolfMk1Cabrio

Aramıza hoş geldin sende virüsü kapmışsın eyvah bea salgın gibi bişey olduk heralde artık VW'den ayrılıp MK1 diye bağımsızlığımızı ilan edicez  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

midbar

Alıntı yapılan: profoto07 - 18 Mart 2011, 21:15:09
arkadaşlar bendede 79 golf 1 var antalyada manavgat tayım :)
Aramıza hoşgeldin. vah vah sen ne zaman kaptın virüsü  ;D ;D ;D

alpers3

allah kurtarsın  :D :D :D :D :D :D :D :D :D hozgeldın aramıza  :tamamdir :tamamdir :tamamdir

profoto07

bir yılı geçti arkadaşlar şimdi ben aracı malum kaporta ve boyaya girecek sizce metalik füme nasıl olur saygılar

vwyigit

Alıntı yapılan: profoto07 - 19 Mart 2011, 06:26:39
bir yılı geçti arkadaşlar şimdi ben aracı malum kaporta ve boyaya girecek sizce metalik füme nasıl olur saygılar

öncelikle hoşgeldiniz, benim en cok yakıştırdıgım renklerden biri mk1'e metalik füme

midbar

Alıntı yapılan: profoto07 - 19 Mart 2011, 06:26:39
[IMG]http://img840.imageshack.us/img840/7799/100212120159806757.jpg[/img]

böyle bir renk düşünüyorsan bence  :tamamdir :tamamdir :tamamdir :saygılar

profoto07

evet arkdaşım bu renk olucak nasipse

profoto07

midbar

Alıntı yapılan: profoto07 - 19 Mart 2011, 08:05:10
evet arkdaşım bu renk olucak nasipse

her şey gönlünce olsun. Fotolarını heyecanla bekliyoruz :tamamdir :sevgi:

Mk1GTI

Evet sitede artık mk1 çılgınlığı aldı başını gidiyor. Çok büyük bir salgın oldu bu inşallah birileri suyumuza ilaç atmaz :D :D :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

midbar

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 19 Mart 2011, 09:55:04
Evet sitede artık mk1 çılgınlığı aldı başını gidiyor. Çok büyük bir salgın oldu bu inşallah birileri suyumuza ilaç atmaz :D :D :D

ERŞAN abicim başımızda sizin gibi PROF. DOKTORLAR olduktan sonra bize ilaç falan işlemez abi. :tamamdir :tamamdir :tamamdir

profoto07

arkadaşlar bu nikel tamponları nerden buluruz bilen varmı varsa adres tel lütfen

SNCKTR

1 ay sonra bır MK1 daha gelıo sıteye  2 de olabılır  ;D ;D :D