MK1 1.8 8V Twin Dellorto projesi başladı "yeni resimler"

Başlatan bersavas, 18 Mart 2011, 16:10:06

« önceki - sonraki »

bersavas

Merhaba Arkadaşlar
Motoru 8V 1800cc + headers ile topluyorum. Kompresyonları düşük çıkmıştı vesile oldu.
İlerde derecelide koyabilirsem sanırım idare edecek
Gelişmeleri gün gün aktaracağım

Herkese Selamlar sevgiler

Bora Ersavaş

Aklınıza gelen Tüm Motor parçalarını aldım. Eksik ve değişmeyen hiçbirşey kalmadı.
Rektifiyecide kollarıda değiştirdik.
Perşembe Cuma gibi çalıştıracağız.

Kim yapıyor diyorsanız
Maltepede Sedat Usta yapıyor. Özellikle BMW ve Mercedes ve Otomatik şanzımanlar konusunda uzmandır. Dükkan  0216 370 94 54

Herkese Selamlar , Sevgiler

musa

aramıza hoşgeldiniz.güle güle kullanın...

GolfMk1Cabrio

Ohhooooo hoşgeldin aramıza çok uğraştım bu aracı foruma çekmek için ama sana kısmetmiş imrenerek baktığım bir MK1 GTI aldın Maşallahı var emin ol  :sevgi: Trabzondan gelirken nasıldı gidişi yakıtı paylaşırsan seviniriz  :melek:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

bersavas

Merhaba
Bir takım eksikleri olduğu için çekici ile getirdim. Yarın bakımlarını yapacağım. Antalyadan sonra çok iyi bakılmamış sanırım. Direksiyonu nerdeyse dönmüyor, fren boşalıyor, karbüratörler ayarsız. Bu şekilde yola çıkmak istemedim. İlginç olanı tek seferde tüv'den geçti.
Araçla ilgili birtakım düşünceleim var. mutlaka paylaşacağım
İyi dilekleriniz için teşekkürler.
Herkese Selamlar , Sevgiler

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: bersavas - 18 Mart 2011, 16:39:01
Merhaba
Bir takım eksikleri olduğu için çekici ile getirdim. Yarın bakımlarını yapacağım. Antalyadan sonra çok iyi bakılmamış sanırım. Direksiyonu nerdeyse dönmüyor, fren boşalıyor, karbüratörler ayarsız. Bu şekilde yola çıkmak istemedim. İlginç olanı tek seferde tüv'den geçti.
Araçla ilgili birtakım düşünceleim var. mutlaka paylaşacağım
İyi dilekleriniz için teşekkürler.
Düşüncelerini paylaş mutlaka iyi ellerin eline geçtiğine sevindi o fiyat o Mk1'e çok iyi bence  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

MeTHea35

omertek

1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

STAK67

hayırlı olsun :) güzel araç

nesquik

BU ARABALARIN İÇİNİN RESMİNİ KOYARMISINIZ LÜTFEN.
ÇOK MERAK EDİYORUMDA.
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

musa

doğru tuturduysak bi foto benden :D :D

nesquik

WAY beee ışıl ışıl duruyor valla... teşekkür ederim kardeşim..
bide ben mk1- mk-4 gelaan ne anlama geliyor onu merak ediyorum
yani mk4 golf 4 zannedersem ama açılımı ne ?
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

nesquik

bişey olmaz yaa sadece merak ettim konsolunu?
mk 1 ne demekti :)?
[/font]

midbar

Kardeşim hayırlı olsun araban. Aramızada hoş geldin . İnan burada ortam süper ben facebook u bıraktım artık. hastalık girdi bikere mk1 hastalığı. inan her gün birşeyler öğreneceksin. tekrar hayırlı olsun fotolarınıda bekliyoruz.