Benzinde 12 kuruş indirim 17.03.2011

Başlatan ozmo, 17 Mart 2011, 08:29:51

« önceki - sonraki »

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

dj_burak

yemin ederim son olaylardan sonra hiç inanasım gelmiyor indirim haberine bana sanki rüyadaymışım gibi geliyo hala inanamıyorum :S

CeM öZeR

Allah Allah indirim mi yoksa yanlış mı okudum hep bindirim yaparlardı ama  :t  :D

brkdmr38

Benzin-Motorin fiyatlarıda altın piyasasına döndü döviz kuru gibi
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

Mk1GTI

Hergün 3 krş 5 krş zam haberine 13krş bikereye mahsus yaptımı ben buna sevinenemem. Nasıl hergün bindirdiyse hergün indirme haberi olsun ozaman gerçekten sevinelim. 13 krş indirdi şimdi haftaya bunu  2 ye katlarlar.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 18 Mart 2011, 10:06:46
Hergün 3 krş 5 krş zam haberine 13krş bikereye mahsus yaptımı ben buna sevinenemem. Nasıl hergün bindirdiyse hergün indirme haberi olsun ozaman gerçekten sevinelim. 13 krş indirdi şimdi haftaya bunu  2 ye katlarlar.
:tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

®oyal

Alıştıra alıştıra yaz.
Bir bilmecem var çocuklar....

Mk1GTI

yesilkrt

ne indirimi arkadaşım bugün bpden benzin aldım4.2TLden
MK-IV- Comfortline

ozmo

Alıntı yapılan: yesilkrt - 19 Mart 2011, 22:41:44
ne indirimi arkadaşım bugün bpden benzin aldım4.2TLden
4.02 olmasın sakın daha önce 4.14'dü fiyatı ;)