Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
5ani5 MK3 GTİ - Sayfa 13

5ani5 MK3 GTİ

Başlatan 5ani5 mk2, 03 Şubat 2011, 20:46:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: mehmetk - 17 Mart 2011, 22:14:21
aaa benim yaylar :) artık fatihin yaylar :p

tekrar tşkler abi... işimi görücek:)
Exclusive Garage

5ani5 mk2

Exclusive Garage

GolfMk1Cabrio

Faith abi ay sonu geliyor görelim marifetini  :) Yeni plakaların hayırlı olsun özel falan değil demi bişeyi anımsatmadıda  ::)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 18 Mart 2011, 20:54:26
Faith abi ay sonu geliyor görelim marifetini  :) Yeni plakaların hayırlı olsun özel falan değil demi bişeyi anımsatmadıda  ::)
sonu özell :) samsunluyuzz:) ay sonu basıyoruz inşşşşş gökhann:)
Exclusive Garage

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 18 Mart 2011, 20:56:28
sonu özell :) samsunluyuzz:) ay sonu basıyoruz inşşşşş gökhann:)
Anlamıştıııım da çaktırmadım 55  :D  Kısmet basın bakalım İnşallah bizde basarız Fatih abi bende MK1'imi basıcamda çamurlukla lastik arası mesafesi bayağı insin istiyorum kaçlık önerirsin kimisi 40-60 falan takıyo ama ben eşit olsun istiyorum  :-\

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 18 Mart 2011, 21:00:41
Anlamıştıııım da çaktırmadım 55  :D  Kısmet basın bakalım İnşallah bizde basarız Fatih abi bende MK1'imi basıcamda çamurlukla lastik arası mesafesi bayağı insin istiyorum kaçlık önerirsin kimisi 40-60 falan takıyo ama ben eşit olsun istiyorum  :-\

bence 6-4 tak:) kafa basık olsun:)
Exclusive Garage

GolfMk1Cabrio

iskelet

kardeş kaça aldın bu ürünleri fiyat konusundan bilgi verirmisin?? golf 3 e göre parçalar degilmi bunlar?
modifiye suç değil yaşam tarzıdır...!!ı love mk3

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: iskelet - 21 Mart 2011, 10:46:04
kardeş kaça aldın bu ürünleri fiyat konusundan bilgi verirmisin?? golf 3 e göre parçalar degilmi bunlar?
golf 3 e uygun kardeş yayları siteden mehmetk dan aldım kule gergisi ve alt gergi hediye :)  sana ne lazım yardmcı olmaya calısırım.
Exclusive Garage

iskelet

kardeşim bana 3 de lazım :):) kule gergilerinide alcam yaylarıda ama sadece fiyat alsam yeter malzemeyi temin ederimde fiyat hakkında bilgim olsun sadece... ;) ;)

iskelet

ya bide arakdaşlar şu tampoon üstü 3 lü sis varya mk3 ler için orda sinyalın yanına port takıyolar sadece sinyal kalıyo o portdan nasıl elde edebilirim acaba bilgisi olan varmı ankarada yqasıyorum...

5ani5 mk2

yayları çıkma aldım ben sıfırı 250 tl civarı. kule gergleri hediye fakat fk da var. 50 tl civarı kargo ne tutar bilmyorum.
Exclusive Garage

polo_cup

Yayları takınca araba cicek gibi olur artık:D nazar degmesin arabaya maşşallahı var. Havalar düzelince meric sen ben bi fotograflamak lasım arabaları:D

5ani5 mk2

Res
Alıntı yapılan: polo_cup - 22 Mart 2011, 13:27:54
Yayları takınca araba cicek gibi olur artık:D nazar degmesin arabaya maşşallahı var. Havalar düzelince meric sen ben bi fotograflamak lasım arabaları:D

Resim kolay bi takalımda yayları :)
Exclusive Garage