Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
BORA piyasası ne alemde..

BORA piyasası ne alemde..

Başlatan tarihcifss, 15 Mart 2011, 18:12:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tarihcifss

arkideşleeee 2000 BORA 1.6 COMFORT 8 V.. - Gümüş Gri  - kaporta hiç bir olumsuzluk yok.(sol çamurluk sinyali çevresinde el kadar yüzelsel boya varmış)  -  kadife döşemeler tertemiz iz yırtık hiçbişey yok  -  kalorifer ptekleri aynen sağlam o ince ızgara kapaklarda sapasağlam  -  LPG atiker işlenik  -  park sensörü eklenmiş  -  gerisi malum comfort işte..ne eder? başka bir forumda konuştuk ama bence biraz düşük söylediler fiyatı aldığımdan bile düşük söylediler..ben 19.300 aldım ankara arabası.satarken daha yüksek satmayı düşünyorum ederi nedir? piyasa bilir arkadaşlar yorumlarınızı bekliorum
BEŞKAZALI tarihcifss

nesquik

KERDEŞ BEN 2001 TRENDLİNE ALACAKTIM 17'YE ALMADIM VAZGEÇMİŞTİM.
PİYASASI 18 CİWARI ARACIN TEMİZSE 19U GÖRÜR DİYE TAHMİN EDİYORUM...
Bir GOLF görürsün

Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

braveheart53

daha yüksek satman üzgünüm ama imkansız... benim bir arkadaşım 65 binde tamamen orjinal garaj arabası aldı 2001 model verdiği para 18250. her ne kadar da vw olsa hiçkimse 20 bin verip standart 2000 model bir arabaya binmez diyorum. ben 83 model mk1 binicisiyim ama param olmadığı için biniyorum. 20 bin liram olsa her ne kadar da vw fanatiği olsamda 2000 model boraya o parayı vermem. haa olurda çok meraklısını bulursun felan o zaman belki. tamamen şahsi görüşüm kardeşim sakın kırılma.

ALPER.

2005 sunrooflu otomatik vites brc kitli sıfır sorunlu orjinal 105bin kmde sadece sağ arka çamurluk 4 parmak boyalı pacific "extra" boramı yaz dönemi olmasına rağmen 24e sattım

tarihcifss

AL-BİN AMA MANTIKLI OLURSA SAT'cıyım..da ben alırken çok aradım bunun fiyatı mantıklı geldi ne hikmetse bütün araçlar ya boyalı ya vuruk kırık bişey çıktı..bunu da alırken gayet uygunmuş gibi geldi bana..ama şimdi forumlardaki fiyatlara bakıyorum daha düşük..ama sahibinden.com daki fiyatlar yüksek..ne iştir anlamadım..
BEŞKAZALI tarihcifss

freegane

Alıntı yapılan: tarihcifss - 15 Mart 2011, 23:46:50
AL-BİN AMA MANTIKLI OLURSA SAT'cıyım..da ben alırken çok aradım bunun fiyatı mantıklı geldi ne hikmetse bütün araçlar ya boyalı ya vuruk kırık bişey çıktı..bunu da alırken gayet uygunmuş gibi geldi bana..ama şimdi forumlardaki fiyatlara bakıyorum daha düşük..ama sahibinden.com daki fiyatlar yüksek..ne iştir anlamadım..

Boya işine karışmam bişeyde diyemem sonuçta aldığınız araba 11 yıldır sokakta.Sahibinden comdaki fiyatlara gelince tanıdığım çoğu insan sizin gibi MANTIKLI OLURSA SAT'cıyım diye düşündüğünden 18 liraya araba alıyor bi süre sonra 21-22 yazıyor koyuyor ilanını sahibindene. paramı veriyor sanki çıkarsa biri 2 lira kar yeter diyor başka bi tane alırım diyor. Anlıyacağınız oltayı salıyor denize sazan bekliyor  ;)

tarihcifss

eet biraz av meselesi ben de öylesine koydum zaten ilana..zaten bir hafta içinde kaldırdım edirneden bir dallama sinir edici bir mesaj yazmış kaldırdım ilanı sahibinden de yok artık..ama çekersem yine 20den aşağı kesinlikle koymam..satılır satılır çok ta tın.gırtı..
BEŞKAZALI tarihcifss

deepak_kumar

2005 model 1.6 16v bora pasific sahibiyim . aracım 31.000 km de
sanırım 2005 son bora modeli 2006 lar jetta oluyor , 17- 18 bin tl demişsiniz 2000-2002 model araçlar için normal bi fiyat.

nesquik

gerçi millet alıcı olunca fiyatı düşürdükçe düşürüyo satarkende yükseltiyor..
şahsen bende şu an alacak olsam örn 20.000 tl değerindeki aracı 18-19 a almaya çalışırım.
iş satmaya gelince şöyle temiz böyle temiz diye 21-22 ye yolcu etmeye çalışırım
ne yaparsın insanoğlu böyle, hayat böyle... :) :)
Bir GOLF görürsün

Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

tarihcifss

aynen öyle nesquik..alırkene düşürmeye çalıştım anca 19.300 ama satarkene kaskonun parasını bile çıkarayım diye düşünüyorum..:D..gerçi biraz daha az yaksa en az 5-6 sene binmeyi düşünürüm..BORAyı cidden  çok seviyorum..duruşu bile karizme yahu...tam müslüman işi..
BEŞKAZALI tarihcifss

barthez

yaklaşımlar düşük fiyattan alma yüksek fiyattan satma olunca
ikinci el piyasası kilitleniyor türkiyede sıfır otomobil satışları
rekor kırıyor bindiğim araçtan sonra ikinci ellerdeki fahiş gördüğüm
fiyatlardan dolayı kesinlikle sıfır alacağım 11-12 yaşında arabalar için
bence fiyatlar yüksek :)
golf 4 1,8 Highline

apsimati

Kasko Değer Listesi | Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği

bence belirleyici olan bu olmalı bunun üstüne aracın durumuna göre bi pazarlık yapılabilir...
gerisi spekülasyondur..
.hele internetteki fiyatlar  :t

R-Line

kasko değeri bence belirleyici olamaz.
birincisi otomatik boranın kasko değeri daha fazladır, ancak otomatiğin piyasası daha düşüktür.
ikincisi diesel boranın kasko değeride yüksektir, ancak vergiden ötürü piyasası kasko değerinden düşüktür.
üçüncüsü ise aracın km, kaza, boya vs durumu her araçta farklı bir durum söz konusu.