Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
tutku devam ediyor.bi ölü daha canlandı

tutku devam ediyor.bi ölü daha canlandı

Başlatan mk1-76 çilekeş, 15 Mart 2011, 22:46:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mk1-76 çilekeş

arkadaşlar bi zaman önce aranıza katıldım.paylaşımlarınızı takip ediyorum .topluyoz mk1-76 yı.tüve girdim 3 kusur buldular sag rotil-fren merkezi sag-bide farların ayarı ama geçiyoz bugün yarın .herkes bi ilği bi ilği incelenmedik yerini bırakmadılar.memurken toplamak zor olsada güzel bi tutku.sigorta- muayene diskler- balatalar-komple motor-davlumbazlar bilyalar arka merkezler hep değisti.malzemeci golf 2 balata vermiş.bende tornada aldırdım 14.50mm çözüm bulduk.lastikleri yeniledik .halen devam bakalım...

alpers3

hayırlı olsun makıneyle mutlu yıllar dılerım tabıı kazasız belasız ama ufaktan resım alsak :D :D

mk1-76 çilekeş

midbar

Alıntı yapılan: mk1-76 çilekeş - 15 Mart 2011, 22:46:11
arkadaşlar bi zaman önce aranıza katıldım.paylaşımlarınızı takip ediyorum .topluyoz mk1-76 yı.tüve girdim 3 kusur buldular sag rotil-fren merkezi sag-bide farların ayarı ama geçiyoz bugün yarın .herkes bi ilği bi ilği incelenmedik yerini bırakmadılar.memurken toplamak zor olsada güzel bi tutku.sigorta- muayene diskler- balatalar-komple motor-davlumbazlar bilyalar arka merkezler hep değisti.malzemeci golf 2 balata vermiş.bende tornada aldırdım 14.50mm çözüm bulduk.lastikleri yeniledik .halen devam bakalım...

mart 28 de de ben gidicem ama arabam biterse tabi.

midbar

Alıntı yapılan: mk1-76 çilekeş - 15 Mart 2011, 22:58:02

wayy kırmızı haa kardeş olcaz senle desene . ama benim ki gti kırmızısı olacak.

mk1-76 çilekeş

kiraz kırmızı  seçmiştim ama senin projenine takip ediyorum  oda çok canlı yakacak gibi ortalıgı

mk1-76 çilekeş

mk1-76 çilekeş

mk1-76 çilekeş

-----çalışmalar devam ediyor ufak defekler var.tavan-taban döşeme ....çok mükemmel olmasada iyi temiz güzel ve yeni..

midbar

Alıntı yapılan: mk1-76 çilekeş - 15 Mart 2011, 23:04:54
kiraz kırmızı  seçmiştim ama senin projenine takip ediyorum  oda çok canlı yakacak gibi ortalıgı

inşallah öyle olur.