Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 88

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TuningLINE

dün muayenesi yapıldı
trafik sigortasınıda ödedim
yedi bitirdi beni :)
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

Dr_EmrE

Alıntı yapılan: Tholl-ga - 17 Ağustos 2007, 11:39:30
6 aydır ilk defa yıkamacıya bıraktım.
yıkamak bile istemiorum arabayı

hayırdır kardeş ya...Üzülüyorum vallahi bu duruma  :-\
Tesisat Sağlam , Yola devam.. :)

http://img76.imageshack.us/img76/1063/a6mi7pj.gif

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

aslanca2

Sabahın 7:00 sinde kapı çaldı; ala uykulu baktım komşu. Hayırdır inşallah; "senin tampona vurdum"deyince has....bin Allah dedim, indim aşağı baktım; sadece dokunmuş. "Bir şey yok da sen şüpelenmeyesin diye söyledim" dedi. Allah razı olsun. Ama içim gitti tamponu indirdi diye. Şükür bir şey yok  :)

janher

Bende sabah bi kalktım araba yok ÇALMIŞLAR :(:(

aslanca2

Alıntı yapılan: janher - 17 Ağustos 2007, 17:53:58
Bende sabah bi kalktım araba yok ÇALMIŞLAR :(:(
Hayırdır kardeş geçmiş olsun...

janher

Benim eski arabam çalındı da bende onu yazdım :(

escocem

geçmiş olsun umarım dağılmadan bulunur...

aslanca2

janher

Shot with SGH-E250 at 2007-08-17

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

janher

2 ay oldu daha ses soluk yok inş. arkadaşlar

escocem

gecenlerde akdenizin en büyük hurdacılarından birisini içeri aldılar çalıntı işi yapmaktan...aracın fotosu felan varsa koysan bakarsın denk gelir buralarda bir yerlerde kendisi yada o aracın olduğunu anlıyabileceğimiz bir parcası felan..malum bu tarz yerlerde dolaşan kişileriz...

taha_jetta80

bn bugn kaldırıma yanaşırken jant çizilmesin die kapıyı açıp baktım bu seferr de jkapıyı vurdum:d 3 5 cm hasar oldu kafama takıldı sabah erkenden yaptrdm ..Allah tan.

taha_jetta80

birde bnm bulunduğum yerde bulamadığım için forumdaki ark lardan sticker rica ettm.Allah razı olsn 1 aydır ilgilnmediler bnde kndi elimle mikelaj kaplama üzerine bi yen i çalışma yaptım yapıştırdıktan sonra inş. resm de atacağım..