sitedeki golf iv ler buraya

Başlatan hakkihakan, 05 Şubat 2011, 22:24:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DenQ

Merhaba adım Deniz Ankara'dayım 19 yaşında öğrenciyim :)

Avenue1907

Alıntı yapılan: GTdI_59 - 15 Mart 2011, 17:29:27
Slm:: VWTR'ye yeni katılıyorum.. Tolga adım, ünv. öğrencisiyim,  Araç Bg'den alma, Tekirdağdan Golf IV Pacisif 1.9 TDI 131 Hp olduğundan da 5. vites biterse 6.gelir    ;)

5 senedir bende bg den alma aracımı kullanıyorum ama artık son 6 ay bitti üni ; bakalım artık türkiyede 0 araba almak dileğiyle :)
това не e кола ; това е голф ! ...

BLaCk_VWoLf

Alıntı yapılan: GTdI_59 - 15 Mart 2011, 17:29:27
Slm:: VWTR'ye yeni katılıyorum.. Tolga adım, ünv. öğrencisiyim,  Araç Bg'den alma, Tekirdağdan Golf IV Pacisif 1.9 TDI 131 Hp olduğundan da 5. vites biterse 6.gelir    ;)

slm Tolga ;) bende diyorum Tekirdağ da mutlaka görürdüm bu aracı yeni almışsın güle güle kullan  maşallahı var :) bende şu bg olayına iş atacağım olmayacak böyle benzin benzin nereye kadar :)

taraftar

Tolga aracın güzelmişş, güle güle kullan ... bendede benzinli 2004 pasific var yalnız resim ekleyemiyorum,, profildede olmadı

yine deneyim bakalım, hangi siteden upload ediyorsunuz resimleri bilgi verirseniz sevinirim..

Avenue1907

image den upload ettim ben hocam sende bi dene istersen
това не e кола ; това е голф ! ...

taraftar

Alıntı yapılan: Avenue1907 - 16 Mart 2011, 13:24:32
image den upload ettim ben hocam sende bi dene istersen

teşekkürler .. üye olmak gerekiyormuş .. :)

kar altında bile güzel :)

msfr27

GTdI_59

Alıntı yapılan: Avenue1907 - 15 Mart 2011, 20:33:53
5 senedir bende bg den alma aracımı kullanıyorum ama artık son 6 ay bitti üni ; bakalım artık türkiyede 0 araba almak dileğiyle :)
hayırlısı olsun.. Bg den ilk araba ve çok iyi oldu (fiyat olarak falan)  ;)

GTdI_59

Alıntı yapılan: BLaCk_VWoLf - 16 Mart 2011, 12:31:48
slm Tolga ;) bende diyorum Tekirdağ da mutlaka görürdüm bu aracı yeni almışsın güle güle kullan  maşallahı var :) bende şu bg olayına iş atacağım olmayacak böyle benzin benzin nereye kadar :)
Eyvallah  ;) .. çift vatandaş mısın? hayırlısı derim Bgden.. burda ki lpg fiyatı Bg'de benzin fiyatı 2,25  :D  :)

GTdI_59

Alıntı yapılan: taraftar - 16 Mart 2011, 13:00:43
Tolga aracın güzelmişş, güle güle kullan ... bendede benzinli 2004 pasific var yalnız resim ekleyemiyorum,, profildede olmadı

yine deneyim bakalım, hangi siteden upload ediyorsunuz resimleri bilgi verirseniz sevinirim..

Teşekkürler.. 2004 Pasific te süper  ;) Türkiye de Pasific Dizel bildiğim kadarıyla yok zaten!!! Tr de Golf Pasific hep Benzinli... ve işte Tr'ye 1-2 sene geç gelme olayı! Türkiye de 2003-2004 var, benimkisi 2002  :) Germany style  :tamamdir

R-Line

Türkiye de diesel golf pasific var.  ;)
Türkiye de diesel golf az malesef tüketici haklı, 10 yaşındaki golfün vergisi bile 800 küsür. o zamalarki sıfırını düşünün artık  :)

GTdI_59

Alıntı yapılan: MK-IV 35 - 17 Mart 2011, 15:48:07
Türkiye de diesel golf pasific var.  ;)
Türkiye de diesel golf az malesef tüketici haklı, 10 yaşındaki golfün vergisi bile 800 küsür. o zamalarki sıfırını düşünün artık  :)
dizel Pasific hiç görememiştim.. malesef fiyatlar çok yüksek..

golge

.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion