denediniz mi?

Başlatan ozkan_misirli, 15 Mart 2011, 11:30:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

freegane

vitesi boşa alıp gazı köklerken amaç pistonun kaputtan kaç metre yükselebildiğini görmekse bu işlemi yapın  ;)

golfüçyüs

Alıntı yapılan: freegane - 15 Mart 2011, 19:30:55
vitesi boşa alıp gazı köklerken amaç pistonun kaputtan kaç metre yükselebildiğini görmekse bu işlemi yapın  ;)

;D ;D ;D

maverick

:)
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

white quattro

quattro

R-Line

aynen öyle, yeni modellerde araç boşta iken 4000 deviri geçmiyor, sistem izin vermiyor.
fabrika bunun için önlem alıyor, siz redline yapmanın rahatlattığını söylüyorsunuz.

white quattro

hurafe bunlar efendim...  :bekleriz:
quattro

msfr27

Alıntı yapılan: barut - 15 Mart 2011, 12:10:15
suyunu çıkarma :D

doğru demiş.
diğer arkadaşlar söylemişte tekrarında fayda var sakın soğuk motorla denemeyin valla motor bi kitlerse görürsünüz demedi demeyin.
hatta motor soğukken hemen gitmeniz lazımken 1. viteste gazsız rolantide gidin 1 dk falan.

ÜRENCİK

Sizin bahsettiğiniz motordan çıkan sıcak buharın soğuk egsoz borusuyla temas ettiğinde oluşan buhar.Gideceğiniz yol 10 km'nin üzerinde ise zaten o su egsozun içinde kalmaz.Kalsada sadece egsozu çürütür.

VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

yesilkrt

gaza basınca su attığına ben de denk geldim ve gaza basarak suyunu attırınca bayağı rahatlıyor araç. araba ısınmış vaziyetteyken yol müsaitse basmak gerçekten işe yarıyor.
MK-IV- Comfortline

ozkan_misirli

Alıntı yapılan: yesilkrt - 21 Mart 2011, 00:59:39
gaza basınca su attığına ben de denk geldim ve gaza basarak suyunu attırınca bayağı rahatlıyor araç. araba ısınmış vaziyetteyken yol müsaitse basmak gerçekten işe yarıyor.
O kadar millet içinde bir tek sen beni doğru anladın  ;D
Ya yol ol, ya yol ver ya da yoldan çekil