Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 484

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SeyitE

Patlayan sis farların ampülerini değiştirdim. sonra saat 13:00 sularında arabayı yıkamaya başladım.sonra bide cila atım elim kolum parmaklarım hiç birşeyimi hisetmiyorum ama değdi pasparlıyor arabam.

ÜRENCİK

Eve girerken şöyle bir göz göze geldik.Yarın için sözleştik.İşe beraber gidicez.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

white quattro

Alıntı yapılan: ÜRENCİK - 14 Mart 2011, 18:37:22
Eve girerken şöyle bir göz göze geldik.Yarın için sözleştik.İşe beraber gidicez.

:D :D :D
quattro

GolfMk1Cabrio

Bütün gün gezdim trafikte yine gözler üstümüzdeydi malum pııl pııl olunca kızımı seviyorum ya  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ALPER.

ben de arabasını yıkayanlardanım ama yollar hep çamur, yıkattığım bişeye yaramadı, 3.67den 100 liralık mazot aldım bir de  :saskin:

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: boralp - 14 Mart 2011, 20:29:31
ben de arabasını yıkayanlardanım ama yollar hep çamur, yıkattığım bişeye yaramadı, 3.67den 100 liralık mazot aldım bir de  :saskin:
Çamur mu abi hava günlük güneşlik sakın bana o çamurların karlardan kalanların olduğunu söyleme  :saskin:

ALPER.

karlar eriyor, erimeyenleri de yola atıyorlar sağolsunlar, yağmur yağmış gibi her yer

Han

Bugün çok şey yaptım evvelki günki gibi :D
ön panel monte edildi kaput ve çamurluklar monte edildi ayar yapıldı bir baktım pütür atmamış boyacımız söktük baştan temizliğini yaptık pütürledik yarın tekrar birleştireceğiz puzzle ı :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ercijuana - 14 Mart 2011, 20:57:59
Bugün çok şey yaptım evvelki günki gibi :D
ön panel monte edildi kaput ve çamurluklar monte edildi ayar yapıldı bir baktım pütür atmamış boyacımız söktük baştan temizliğini yaptık pütürledik yarın tekrar birleştireceğiz puzzle ı :D
Maşallah Erci abim çok güzel ilerliyorsun öğren bu işleri daha benim kızı toplıycaz  :D

Han

Vallahi ustaların ustası olacam gibi :D  :tavkiss: şaka bir yana dükkandaki herkesten çok çalışıyorum daha ender abi elini bile sürmedi motora :D hep ben yaptım nerdeyse :D :tavkiss:

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ercijuana - 14 Mart 2011, 21:18:15
Vallahi ustaların ustası olacam gibi :D  :tavkiss: şaka bir yana dükkandaki herkesten çok çalışıyorum daha ender abi elini bile sürmedi motora :D hep ben yaptım nerdeyse :D :tavkiss:
Maaş balasınlar sana  :D

Han

Üstüne para veriyoruz birde  :t  ;D ;D  :bekleriz:

GolfMk1Cabrio

onurc

Erhan abıyle gorustuk  :tamamdir . anılarını tazeledım erhan abının :))
ok men 8) let s go   :halazn: