Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
KARA NAZİ-Bir Golf 3 Hayata Dönüyor.... - Sayfa 11

KARA NAZİ-Bir Golf 3 Hayata Dönüyor....

Başlatan baki çelik, 19 Ocak 2011, 18:03:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aytacvw

bence hazırana hazır olmalı bu yaa   :D :D :D

baki çelik

yav dodikleri de boyanabilir ama bazıları güzel olmayacağına kendini şartlandırmış durumda bu durumda ben yaptırsam da erkekliğe mok sürmemek için kabul etmeyebilir benim emeğimi heba edebilirler diye yapmıyorum  ::)

Alıntı yapılan: suskun81 - 12 Mart 2011, 22:48:37
kanka hayırlı olsun kaputuda sarı yapalım komple :)
-Eyvallah kankam  :sevgi:  kaput'u bilmem ama sen gibi aracı komple boyatmayı da düşünüyorum hatta rengi de sarı olabilir hiç görmedim sarı renkli MK3   :sevgi:

suskun

H.G WORKS

alpers3

Alıntı yapılan: baki çelik - 12 Mart 2011, 23:08:47
yav dodikleri de boyanabilir ama bazıları güzel olmayacağına kendini şartlandırmış durumda bu durumda ben yaptırsam da erkekliğe mok sürmemek için kabul etmeyebilir benim emeğimi heba edebilirler diye yapmıyorum  ::)
-Eyvallah kankam  :sevgi:  kaput'u bilmem ama sen gibi aracı komple boyatmayı da düşünüyorum hatta rengi de sarı olabilir hiç görmedim sarı renkli MK3   :sevgi:
hemen sarı wıdeo gosterebılırım sana sayın bakı bey :D :D :D :D

STAK67

Alıntı yapılan: baki çelik - 12 Mart 2011, 23:08:47
yav dodikleri de boyanabilir ama bazıları güzel olmayacağına kendini şartlandırmış durumda bu durumda ben yaptırsam da erkekliğe mok sürmemek için kabul etmeyebilir benim emeğimi heba edebilirler diye yapmıyorum  ::)
-Eyvallah kankam  :sevgi:  kaput'u bilmem ama sen gibi aracı komple boyatmayı da düşünüyorum hatta rengi de sarı olabilir hiç görmedim sarı renkli MK3   :sevgi:

abi bide üste taksi lambası takarız of of  :D

alpers3

suskun

H.G WORKS

baki çelik

yav TR'de gören var mı bizene ecnebi memleketlerdekinden  :saskin:

baki çelik

ağzımı hayır açayım ama yengen arabayı önden vurursa VEntO yaparız senin yapman gereken sadece ellerini oğuşturup beklemek ben yengende bu şförlük varken nasıl olsa senin dükkana gelirim  :'(

STAK67

Alıntı yapılan: baki çelik - 12 Mart 2011, 23:36:43
yav TR'de gören var mı bizene ecnebi memleketlerdekinden  :saskin:

abi vento burun yapak yav beyaz yapak boşver sarıyı :D

herkesin hayallerini süsleyecek bi arba olur valla

alpers3

Alıntı yapılan: baki çelik - 12 Mart 2011, 23:39:48
ağzımı hayır açayım ama yengen arabayı önden vurursa VEntO yaparız senin yapman gereken sadece ellerini oğuşturup beklemek ben yengende bu şförlük varken nasıl olsa senin dükkana gelirim  :'(
wurarak ogrenecek aga bu ısler boyle oluyo hem canları sag olsun ne ıcın calısıoruz bız :D

baki çelik

Heee doğru söylüyon sen barışmadın mı bakem barış barış anca beraber kanca beraber (vereyim zehri de gör sen  :D :D)

alpers3

Alıntı yapılan: baki çelik - 12 Mart 2011, 23:43:19
Heee doğru söylüyon sen barışmadın mı bakem barış barış anca beraber kanca beraber (vereyim zehri de gör sen  :D :D)
şşş ozel seyler bunlar aga :tamamdir