Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bu Gece Motorine zam var 10.03.2011

Bu Gece Motorine zam var 10.03.2011

Başlatan ozmo, 10 Mart 2011, 09:09:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozmo

Bu gece motorine zam haberi geldi rakam gelmedi muhtemelen düşük olacak 4-5 kuruş gibi  ;D rakam kesinleşince yazarım  :bekleriz:

mustklc

Özgür sana şablon hazırladım. Bunu masaüstüne bir yere kopyala. Her seferinde tekrar yazma. Kopyala-yapıştır yap gerekli alanları doldur sadece

"Bu gece ........................... (benzin/mazot/lpg)  zam var. Rakam ....... kuruş. "

2 güne bir kullanacaksın nasıl olsa  ;D
Araba binmek içindir..

ozmo

Alıntı yapılan: mustklc - 10 Mart 2011, 09:33:40
Özgür sana şablon hazırladım. Bunu masaüstüne bir yere kopyala. Her seferinde tekrar yazma. Kopyala-yapıştır yap gerekli alanları doldur sadece

"Bu gece ........................... (benzin/mazot/lpg)  zam var. Rakam ....... kuruş. "

2 güne bir kullanacaksın nasıl olsa  ;D
süpermiş ama şablon kullanmayı sevmiyorum böyle giderse siteye sayaç ekleyeceğiz zam geldikçe otomatik olarak artar hiç olmazsa. ;D

nihilist_deniz

zam şampiyonu olduk çıktık vallahi  :'( :'( :'(
Golf: O bir tutku

betazom

tek seferde yapınca çok tepki olacak diye mi bu kadar ufak ufak parçalar halinde yapıyorlar...

dj_burak

Alıntı yapılan: ozmo - 10 Mart 2011, 09:51:16
süpermiş ama şablon kullanmayı sevmiyorum böyle giderse siteye sayaç ekleyeceğiz zam geldikçe otomatik olarak artar hiç olmazsa. ;D

aslında sayaç eklesek ana sayfaya benzinin euro dizelin lpgnin değelerini yazsak zam gelincede ordan yükseltsek nasıl olur acep hem dışarıdan takip edenleride sitemize kazandırmış oluruz :)

rsb

Alıntı yapılan: dj_burak - 10 Mart 2011, 12:28:24

aslında sayaç eklesek ana sayfaya benzinin euro dizelin lpgnin değelerini yazsak zam gelincede ordan yükseltsek nasıl olur acep hem dışarıdan takip edenleride sitemize kazandırmış oluruz :)

çok mantıklı  :tamamdir

Mk1GTI

En sonunda olan özgür e olcak.. Nedemişler kralın fermanı eliçinin kellesi. :D :D :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

yesilkrt

o değil de başlığı düzeltsen artık iyi olur. 2011 yap istersen :D :)
MK-IV- Comfortline

ozmo

Alıntı yapılan: yesilkrt - 11 Mart 2011, 19:46:39
o değil de başlığı düzeltsen artık iyi olur. 2011 yap istersen :D :)
sağol alışkanlık ;D

ozmo

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 11 Mart 2011, 17:14:57
En sonunda olan özgür e olcak.. Nedemişler kralın fermanı eliçinin kellesi. :D :D :D
en fazla siteden banlanırız  ;D