mk1 2.9 vr6 project (kktc bulusma syf22)

Başlatan mk1 2.9 vr6, 20 Ekim 2009, 22:20:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Maşallah sol stopunda değişmesi gerekiyor benden söylemesi abi  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

suskun

H.G WORKS

mk1 2.9 vr6

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 10 Mart 2011, 22:34:43
Maşallah sol stopunda değişmesi gerekiyor benden söylemesi abi  :)

farkındayım zaten, stopların biri hella digeri baska marka  :tamamdir

Alıntı yapılan: suskun81 - 10 Mart 2011, 22:41:53
maaşallah  :tamamdir :sevgi:

tesekkur ederim. senin arabanında kalır yanı yok benimkinden, seninkinede masallah  ;D :tamamdir

yusa

bende masallah demek istiyorum cunku gercekten gıttıkce guzellesıyor arabanız. bızde kendı capımızda elımızden geldıgınce ugrasıyoruz ama bakalım olacak ınsallah. bırsey sormak ıstıyorum bu tentenın acık konumdayken kullandıgınız ortusunu nasıl temın edebılırız o bende yok ve goruntu pek hos olmuyor o yokken ? bırde takım kısa tıp stop gerekıyor bunları oradan temın edebılıyor muyuz rıca etsek ?

mk1 2.9 vr6

Alıntı yapılan: yusa - 11 Mart 2011, 03:10:05
bende masallah demek istiyorum cunku gercekten gıttıkce guzellesıyor arabanız. bızde kendı capımızda elımızden geldıgınce ugrasıyoruz ama bakalım olacak ınsallah. bırsey sormak ıstıyorum bu tentenın acık konumdayken kullandıgınız ortusunu nasıl temın edebılırız o bende yok ve goruntu pek hos olmuyor o yokken ? bırde takım kısa tıp stop gerekıyor bunları oradan temın edebılıyor muyuz rıca etsek ?

tesekkurler. tente kılıfını ebay den bulabilirsiniz veya aynısından baskasının varsa diktirebilirsiniz, gokhan ın da var sanırım. stopları burdan bulabiliriz ama kargo parasıyla astarı yuzunden pahalı gelir bence.tr de bulamazsan (ki bulursun) bakarız ozaman  :tamamdir

yusa

Alıntı yapılan: mk1 2.9 vr6 - 13 Mart 2011, 20:38:46
tesekkurler. tente kılıfını ebay den bulabilirsiniz veya aynısından baskasının varsa diktirebilirsiniz, gokhan ın da var sanırım. stopları burdan bulabiliriz ama kargo parasıyla astarı yuzunden pahalı gelir bence.tr de bulamazsan (ki bulursun) bakarız ozaman  :tamamdir

stopları sıparıs ettım yarın elımde olacak ınsallah gökhanda varsa dıktırmek lazım gercekten

GolfMk1Cabrio

Bende var abi tente kılıfı döşemeciler yapıyo isteiğin renkte bi abim kendi CABBY'sine tente ısmarlarken aynırenktende tente kılıfı göndermişler koltuklar lacivert deri tente lacivert tente kılıfı lacivert tam takım benim koltuklar beyaz tente kılıfısda beyaz üstünü açınca kılıfı örtmezsen kötü görünüyor ama tente kılıfını ört tam bir takımmış gibi görünüyor :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Han

Arka plaka çok tatlı olmuş Cemre bir tane nazarlık takalım senin vr6 ya hep her zxaman herkeze  bahsediyorum benim nazarım değmesin diyelim

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

mk1 2.9 vr6

Alıntı yapılan: ercijuana - 13 Mart 2011, 20:44:27
Arka plaka çok tatlı olmuş Cemre bir tane nazarlık takalım senin vr6 ya hep her zxaman herkeze  bahsediyorum benim nazarım değmesin diyelim

eksik olma kardesim sagol  :tamamdir

GolfMk1Diesel

Aynen Cemre abi çok şirin durmuş arka plaka ;)
Kılıçoğlu Garage.

mk1 2.9 vr6

fotolar

uAlper

maaşallah araclara güzel buluşma olmuş
kıbrıs bbs rs1 diyarı galiba:)
İnsanlar alemde hayal ettikleri müddetçe yaşar...
                                                    YAHYA KEMAL

suskun

maaşallah çok ii valla allah nazardan saklasın önce senin aracını sonra ordaki vw severlerinkini  :sevgi:
H.G WORKS

GolfGti16VMk1

Golf 1lerden Vr6 cemre beyaz olanda 1.8t olduğunu biliyorum.

diğerlerini sıralarsan iyi olur cemre.
Volkswagen Motorsport