Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW Golf GT MK-1 Cabrio (Restorasyon) - Sayfa 97

VW Golf GT MK-1 Cabrio (Restorasyon)

Başlatan GolfMk1Cabrio, 20 Ekim 2008, 19:42:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

e12

14-21 mart arası bursada olucam buyuk ıhtımalle gokhan haberın olsun cabrıonun  ustune acık yakalamıyım... ;)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: e12 - 04 Mart 2011, 15:09:12
14-21 mart arası bursada olucam buyuk ıhtımalle gokhan haberın olsun cabrıonun  ustune acık yakalamıyım... ;)
14-21 arası Cabriosuzda olsan yakalarsın beni emin ol yada ben seni  :tavkiss: Ö.M'den telimi atayım buluşurz bi yerde bu arada Bursa'nın neresine ve ne için geliyosun abi  ???
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Cabrio

Şimdi eve gelirken bi Grand Cheerokee Jipin havasını çok fena bozdum lambalarda durduk bende musıc seçiyodum açtım tesisatı lambalardayız jipteki çocuklarda baktı baktı güldü teypi açtılar otomatik anten olduğu için anten kalktı bende direk birazcık tenteyi kaldırdım kendim ayağa kalkıp anteni açtım bindim tenteyi kitledim çocukların suratlarındaki ifade eve girene kadar gülmeme yettide arttı bile  ;D ;D ;D

betazom

GolfMk1Cabrio

GolfMk1Cabrio

Şehir merkezinde 10-15dkda bu hale geldi ama eve dönerken bizim oralarda biraz daha azaldı kar  :sevgi:

c3t1n

allahin isine karisilmaz ama mart ayindayiz bu kar ne ya...bizim burda soguk var ama günesli geciyor...

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: c3t1n - 09 Mart 2011, 01:44:24
allahin isine karisilmaz ama mart ayindayiz bu kar ne ya...bizim burda soguk var ama günesli geciyor...
Bende havaların soğuk olmasından şikayetçiydim bide kar çıktı başımıza ama iyi oldu kendimize geldik karda kızımla gezmeyi özlemişim ya  :sevgi:

GolfMk1Cabrio

Her zamanki yerimden 25 TL'lik benzin aldım benzinlikte yıkamacı abim geldi hemen yanıma bu kızın hali ne niye bu akdar kirli diye kızdı bana hemen çek yıkayalım dedi çektik bi güzel yıkadım parlattım kurularken pompacılardan biri dayanamayıp  gazete getirdi camsil getirdi madem yıkadın camlar kirli olmaz dedi bi sürü kişi geldi Maşallah deyip durdu bende gaza geldim acil çıktım için üzerimde pijamalar vardı havada çok güzeldi açtım üstünü yoldaki insanlar muayenedeki insanlar öyle bi baktıki resmen kızıma bir daha aşık oldum şuanda üstü açık otoparkta duruyop camdan izlemekten gözlerim ağrıdı artık kızımı çok seviyorum ya  :sevgi: Şimdi annemi alışverişe götürücem ama üstü açık sevmediği için annem mecbur kaaptıcam yine :( İmkan bulursam bir iki foto çekerim  :sevgi:

GolfMk1Cabrio

ReDDeviL

gökhan  bursaya gelirsem gezdirceksin beni cabrionla otogara yakınmısın sen
ADK

Han

bende yaza gelicem inş iskender yemeye  :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 13 Mart 2011, 22:44:21
gökhan  bursaya gelirsem gezdirceksin beni cabrionla otogara yakınmısın sen
Otogara yakın değilim abi malesef  :-[ Ama bu gelemicem anlamına gelmez bari benzin ucuzlayınca gel bol bol gezek  :sevgi: Ehliyet yok hala otogarın ora tehlikeli pek sokulmuyorum oraya ben Uludağ Üniversitesinin yan tarafındayım  :)