hayallerim gerçek oldu....

Başlatan mexii, 08 Mart 2011, 13:22:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mexii

ilk çıktığı günden beri hayalini kurduğum  acaba bi gün benimde olurmu diye peşinden koştuğum golf4 ü aldım sonunda ve bu benim ilk arabam....

corrado_g60

rbaydug

hayırlı uğurlu olsuun!! Kazasız belasız binmen dileğiyle... Fotoları bekliyoruzz..

betazom

hayırlı olsun... ilk araba çok farklı bi duygu...

BLaCk_VWoLf

ya bütün mk4 çülerin hayali aynı mı olur ya bende aldığımda aynı cümleleri kurmuştum :) hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileği ile..

ReDDeviL

Hayirli olsun insanin hayalini gErceklestirmesi harika bir duygu bilirim  :tamamdir
ADK

serhat

hayırlı olsun kazasız belasız cezasız araç hakkında bilgiler verirseniz sevinirz :)
WOLFSBURG STYLE ;)

ÜRENCİK

Hayırlı olsun kazasız belasız.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

SeyitE

Hayırlı uğurlu olsun, hayalleri gerçekleştirmek güzel bi duygu  :tamamdir Allah kaza bella vermesin

deli_kan57

hayırlı olsun kardeş. ALLAH utandırmasın inşaALLAH.  hayatının en önemli adımını attın say. golf başka bişey. onu anlatmayacaksın. yaşayacaksın. bu yüzden farklısın bunu böyle bil.   kendini kötü hissettiğinde aracının yanına git ve onunla ilgilen. sen ona ne verirsen o sana iki katını vermeye hazır. :tamamdir  

golfüçyüs

hayırlı olsun kazasız belasız inş ...  :)

Han

Hayırlı olsun çok mutlu oldum hayallerine kavuşabildiğin için kazasız belasız sürüşler fotoğraf yok mu
*
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

nihilist_deniz

Alıntı yapılan: BLaCk_VWoLf - 08 Mart 2011, 15:07:57
ya bütün mk4 çülerin hayali aynı mı olur ya bende aldığımda aynı cümleleri kurmuştum :) hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileği ile..

Aynen vallahi +1
Golf: O bir tutku

golf2001

hayırlı olsun.
ALLAH kazadan beladan esirgesin.
aramıza hoşgeldin.