Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MK3 Fk logosuz panjur acil aranıyor

Golf MK3 Fk logosuz panjur acil aranıyor

Başlatan MeTHea35, 07 Mart 2011, 13:57:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MeTHea35

arkadaşlar Fk logosuz panjur lazım elinde olan varsa  veya satılan bir yer  özel mesaj atarsa sevinirim ;) 

ismailtunca81

modifiye.com.tr  web ten gir  52 tl ye  mal  oluyor  kargoyla  2  günde  teslim ben aldım çok memnun kaldım
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

baki çelik

ben oraya bizzat gittim senle görüşünce ama ellerinde kalmamış be abicim stokda olmayıp internette satıyo değildir herhalde  :'(  bulan olursa bana da lazım

MeTHea35

Alıntı yapılan: barut - 08 Mart 2011, 09:23:32
Volkswagen Aksesuar Panjur 59 TL

FK değil ama iş görür sanırım
aradım gittim baktım yok ithalatcısınıda aradım onda bile yok :D

MeTHea35

barut

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 08 Mart 2011, 13:52:37
aradım gittim baktım yok ithalatcısınıda aradım onda bile yok :D

bende favorilere almıştım bu ilanı fırsat bulunca alayım diyordum :(

MeTHea35

Alıntı yapılan: barut - 08 Mart 2011, 15:34:06
bende favorilere almıştım bu ilanı fırsat bulunca alayım diyordum :(
aynı şekılde benımde favorilerdeydi  ama gittim konustum yok onların karsısında srk shop var orayada gıttım ondada yoktu
aklında bulunsun spor yayları 260TL ye veriyor 100TL aşağıya oraya gıdınce onu ogrendım ;)

MeTHea35

şimdi sahibinden  de 50 TLye buldugum ilan sahibini aradım son 1 tane kaldıgını onunda tırnaklarının kırık oldugunu ogrendım sanssızlık  bazı ilan sahipleri 150 tl istiyor ya acımasızca :D

freegane

Acelesi yoksa bekleyin,ben yurtdışından getirtecem,yine 50 tl civarında bir satış fiyatı olacak

lostys

Alıntı yapılan: freegane - 08 Mart 2011, 13:56:19
Yakında derdinize deva olacam  ;)
gani almandan bişi mi getirtecen :D bana da bişiler getirir misin :D

freegane

Valla İlker toplu mal gelecek,faturalı gümrüklü 50 tane falan sadece logosuz panjur gelecek. Her ürün için ayrı ayrı izin belgesi çıkarttığımız için parakendeye giremiyecez sanıyorum.