Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 478

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suskun

erci inşallah tereyağından kıl çeker gibi hallolur işler  :sevgi: :sevgi:
H.G WORKS

Han

inşallah abim valla bu aralar yürü ya kulum modundayım sağdan soldan yardımlar eksik olmuyor sağolsun büyüklerim.
kaporta işi kolay motorda elden geçirilecek komple oda tamamda boyaya ne olacak bilemiyorum :D olmadı taksit taksit elden tamamlayacağız
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Han

kaportaya başlamak için 1-2 gün kaldı sadece paketi bekliyorum ptt den :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

vw6n

Aküyü değiştirdim,70tl benzin aldım.

maverick

Alıntı yapılan: vw6n - 08 Mart 2011, 00:33:16
Aküyü değiştirdim,70tl benzin aldım.
hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan

aküyü değiştirken herhangi bir işlem sırası yok değil mi?
öncekini sök yeniyi tak mı yapılıyor?
daha sonra herhangi bir şeyi aktif etmek için bilgisayara bağlamak gerkiyor mu?kaybolan bir özellik oluyor mu?
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: maverick - 08 Mart 2011, 13:07:29
hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan

aküyü değiştirken herhangi bir işlem sırası yok değil mi?
öncekini sök yeniyi tak mı yapılıyor?
daha sonra herhangi bir şeyi aktif etmek için bilgisayara bağlamak gerkiyor mu?kaybolan bir özellik oluyor mu?
Eğer aküden direk kutup başını sökerlerse yol bilgisayarı otomatik cam teyp kodu vs gidebilir yanılmıyorsam senin aracın Golf MK4'tü o yüzden aküyü sökerken kutup başlarına başka bir aküyle besleme yapıcaklar kayıtlı bilgiler silinmesin diye  ;) Ona dikkat ettir bilen bir elektrikçiye götür yoksa sana sorar teyp kodunu biliyor musun diye biliyorum dersin yada aracının kitapçığında yazıyordur diye direk sökerler yol bilgisayarı vs silinir o yüzden başka bir aküyle besleme yaptırt  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ReDDeviL

ADK

ALPER.

ankarayı kar buz götürüyor, kocaman bi hendeğe düştüm, Allahtan bi sıkıntı yok.Dur durak bilmeyen bir kar var, kar kalınlıgı ara mahallelerde baya yuksek, bi baktım kar küreyici gibi yerleri temizliyorum ön tamponun alt kısımları komple kar çamur karışık birşey olmuş,  çamurluklurda camurlu buz oluşmuş, arada 0 boşluk, lastiklere sürtüyordu, az önce indim çekiçle vura vura elimde kopara kopara butun buzlarını temizledim çamurluklardaki.Silecekleri de kaldırdım yapışmasın diye ama el frenini indirmeyi unuttum  :-[

SeyitE

Alıntı yapılan: boralp - 08 Mart 2011, 17:27:34
ankarayı kar buz götürüyor, kocaman bi hendeğe düştüm, Allahtan bi sıkıntı yok.Dur durak bilmeyen bir kar var, kar kalınlıgı ara mahallelerde baya yuksek, bi baktım kar küreyici gibi yerleri temizliyorum ön tamponun alt kısımları komple kar çamur karışık birşey olmuş,  çamurluklurda camurlu buz oluşmuş, arada 0 boşluk, lastiklere sürtüyordu, az önce indim çekiçle vura vura elimde kopara kopara butun buzlarını temizledim çamurluklardaki.Silecekleri de kaldırdım yapışmasın diye ama el frenini indirmeyi unuttum  :-[

Valla aga dediğin gibi kar çok kötü ben sabah arabayı parkta başka yere çekcektim çıkaramadım arkayı atıyo :D

lostys

Alıntı yapılan: boralp - 08 Mart 2011, 17:27:34
ankarayı kar buz götürüyor, kocaman bi hendeğe düştüm, Allahtan bi sıkıntı yok.Dur durak bilmeyen bir kar var, kar kalınlıgı ara mahallelerde baya yuksek, bi baktım kar küreyici gibi yerleri temizliyorum ön tamponun alt kısımları komple kar çamur karışık birşey olmuş,  çamurluklurda camurlu buz oluşmuş, arada 0 boşluk, lastiklere sürtüyordu, az önce indim çekiçle vura vura elimde kopara kopara butun buzlarını temizledim çamurluklardaki.Silecekleri de kaldırdım yapışmasın diye ama el frenini indirmeyi unuttum  :-[
çekiçle vurmaaaa donmuş halde koparken zarar verebilir, kendisi erisin

maverick

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 08 Mart 2011, 13:13:05
Eğer aküden direk kutup başını sökerlerse yol bilgisayarı otomatik cam teyp kodu vs gidebilir yanılmıyorsam senin aracın Golf MK4'tü o yüzden aküyü sökerken kutup başlarına başka bir aküyle besleme yapıcaklar kayıtlı bilgiler silinmesin diye  ;) Ona dikkat ettir bilen bir elektrikçiye götür yoksa sana sorar teyp kodunu biliyor musun diye biliyorum dersin yada aracının kitapçığında yazıyordur diye direk sökerler yol bilgisayarı vs silinir o yüzden başka bir aküyle besleme yaptırt  :tamamdir

saolasın gökhan
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

alper19

ustundeki kari temizledim ama nafile yukari ciktim bi baktim geri dolmus uste :D

ALPER.

valla ilker çekiçle tık tık değil de sapıyla kazıya kazıya çıkardım zaten zor cıkanları elimle koparttım, haklısın o konuda

ReDDeviL

Kar kureme Şesinden almak lazim , istanbulada cok yagdi ama
Tutmadi hic ya ama
Bir firtina vardi bizim okulun orada arabada insan anlamio parkedip inince ucucaktim az daha :D
ADK