...

Başlatan abt_59, 06 Mart 2011, 05:44:59

« önceki - sonraki »

abt_59

...
...

nihilist_deniz

Arabanız çok hoş duruyor.... :tamamdir  Hayırlı uğurlu olsun yeni araçınız...
Aranızda hep güzel anılar yaşamanız dileğiyle.... güle güle kullanın
Golf: O bir tutku

onurc

maşallah . cok cok temız duruyor. kazasız belasız. e garaj arabası bı başka tabı :)
sag ayna nazarlık olsa gerek  :tamamdir
ok men 8) let s go   :halazn:

abt_59

Alıntı yapılan: nihilist_deniz - 06 Mart 2011, 08:04:44
Arabanız çok hoş duruyor.... :tamamdir  Hayırlı uğurlu olsun yeni araçınız...
Aranızda hep güzel anılar yaşamanız dileğiyle.... güle güle kullanın

teşekkür ederim sağolasın cümlemize gülel güle kullanmalar nasip olsun

abt_59

Alıntı yapılan: onurc - 06 Mart 2011, 08:53:49
maşallah . cok cok temız duruyor. kazasız belasız. e garaj arabası bı başka tabı :)
sag ayna nazarlık olsa gerek  :tamamdir

sağol Allah razı olsun neyse ki yine garajda :) sağ aynaya baskı uygulanmış geçenlerde çarpma falan sandım ama çizik vs herhangi bişey yok dayanmıştır biri nazarlığı olsun napalım :)

white quattro

Evet 5 kasa bir golf daha hayırlı uğurlu olsun ;)
Röno dan sonra gerçekten keyifli gelmiştir  :sevgi:
İlk gözüme çarpanlar acilinden mümkünatı varsa coilover yoksa da spor helezon yaylar  :tamamdir
Aracın geneline bakınca kırmızı stoplar göze çok batıyor füme camlı stoplardan bulabilirseniz on numara olur  

:sevgi:  :sevgi:  :sevgi:

quattro

abt_59

Alıntı yapılan: the_golf - 06 Mart 2011, 14:56:50
Evet 5 kasa bir golf daha hayırlı uğurlu olsun ;)
Röno dan sonra gerçekten keyifli gelmiştir  :sevgi:
İlk gözüme çarpanlar acilinden mümkünatı varsa coilover yoksa da spor helezon yaylar  :tamamdir
Aracın geneline bakınca kırmızı stoplar göze çok batıyor füme camlı stoplardan bulabilirseniz on numara olur 

:sevgi:  :sevgi:  :sevgi:

sağolasın  :) bütün arabalarım basıktı tekirdağın alt yapısı çok bozuk o yüzden biraz keyfini sürmek istiyorum yaza var coil düşüncem yay takmam gibi gelio olursada eicbach.. arkaya füme ledli stop ve abt difüzör çok yakında.henüz 1 ay oldu alalı çok araştıramadım nesi var nesiyok ama düzelcek kısmetse

white quattro

Planlar hazır bile ;)
Geriyede keyfini sürmek kalıyor  :tamamdir
quattro

golfüçyüs

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inş ... golf çok başka bi arabadır almadan önce megane da bakmıştık ama 2001 golf 2005 megane dan çok iyi :D golf başka ama abt daha bi başka  :D :D

suskun

H.G WORKS

abt_59

Alıntı yapılan: the_golf - 06 Mart 2011, 16:43:42
Planlar hazır bile ;)
Geriyede keyfini sürmek kalıyor  :tamamdir

aynen öyle hocam planlar hazır sadelik bi başka modifiye daha bi başka abt paha biçilmez  :sevgi:

abt_59

Alıntı yapılan: serhat_1546 - 06 Mart 2011, 23:29:48
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inş ... golf çok başka bi arabadır almadan önce megane da bakmıştık ama 2001 golf 2005 megane dan çok iyi :D golf başka ama abt daha bi başka  :D :D

golf V'e bindkten sonra golf 4 ün de meganedan çok daha iyi olduğuna kannaat getirdim  :tamamdir
cümlemize kazasız belasız sürüşler hocam...

abt_59