2011 model Golf Cabrio

Başlatan cavanozz, 01 Mart 2011, 23:47:14

« önceki - sonraki »

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 02 Mart 2011, 14:01:27
Estetik sıfır. mk1 in yanında tüm kasalar sönük kalıyor.
Mk3'le biraz oynadıktan sonra oda çıtır oluyo ama Mk1'in yerini tutmuyo yinede  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

yesilkrt

eğer bu aracı çıkaracaklarsa hiç çıkarmasınlar. vw, yeni nesil golflerde neyin kafasını yaşıyor çok merak ediyorum :bekleriz: >:( :-\ ??? :(
MK-IV- Comfortline

GolfMk1Cabrio

YouTube
        - VW MK1 Golf GTi Vilkus Cabriolet 003

Söylediğim sistem bu üstünü açmadıktan sonra hiç bişeye benzemiyo bence en iyisi Soft Top hem üstü açık hem üstü kapalı cazibeli :sevgi:

rsb

Alıntı yapılan: MK-IV 35 - 02 Mart 2011, 13:55:21
Eos hard top, Golf soft top muş...  :)

olaya su acıdan da bakarsak ... eos  : sıfır bagaj  ,   golf : yeterli bagaj ... ben boyle dusunuyorum ...

involutive

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 02 Mart 2011, 14:01:27
Estetik sıfır. mk1 in yanında tüm kasalar sönük kalıyor.
erşan abi yeni üyeyim öm atamıyorum ve size ulaşmaya çalışıyorum. e-posta adresinizi yollar mısınız? [email protected]

STAK67

bence direk olayını kaldırmaları iyi ama sanmıyorum bu arabayı çıkaracağını güncel kasaya göre shopla oluşturulmuş bi prototip bence.vw değiştirecektir cabrioyu passat cc gibi bi aerodinamik bekliyorum ben açıkçası

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: STAK67 - 02 Mart 2011, 18:07:55
bence direk olayını kaldırmaları iyi ama sanmıyorum bu arabayı çıkaracağını güncel kasaya göre shopla oluşturulmuş bi prototip bence.vw değiştirecektir cabrioyu passat cc gibi bi aerodinamik bekliyorum ben açıkçası
Ahhh ahh o direğin dili olsada konuşsa az mı üzerine çıkıp millete bağırırdık  ;D

yusa

bende direk olması taraftarıyım aslında degısık bı guzellık katıyor araca ve allah gostermesın bı takla attıgında o dıregın ne kadar onemlı oldugunu daha ıyı anlar ınsan ve yazın gece guzel manzaralı bı yere cekıp dıregın uzerıne oturup ayaklarıda on cama uzatında huthesem oluyor ya :) gokhan sen de kesın yapmıssındır :)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: yusa - 02 Mart 2011, 19:59:49
bende direk olması taraftarıyım aslında degısık bı guzellık katıyor araca ve allah gostermesın bı takla attıgında o dıregın ne kadar onemlı oldugunu daha ıyı anlar ınsan ve yazın gece guzel manzaralı bı yere cekıp dıregın uzerıne oturup ayaklarıda on cama uzatında huthesem oluyor ya :) gokhan sen de kesın yapmıssındır :)
Fotolarımı koysam  :D

cabrio63

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 02 Mart 2011, 14:12:05

YouTube
        - VW MK1 Golf GTi Vilkus Cabriolet 003

Söylediğim sistem bu üstünü açmadıktan sonra hiç bişeye benzemiyo bence en iyisi Soft Top hem üstü açık hem üstü kapalı cazibeli :sevgi:
gökhan ben sana katılmıyorum bence 10 numara olmuş adamın hard topu...

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: cabrio63 - 02 Mart 2011, 20:47:35
gökhan ben sana katılmıyorum bence 10 numara olmuş adamın hard topu...
Ben beğenmedim Cihan abi bunu kullanıcağıma sağlam bi vinly tente yaptıurtırım daha iyi bune böyle Robocopun arabası gibi  :)

baki çelik

soft top bizim neyimize? abiler, kardeşler sahil şeridi olsa neyse ama burda EOS'u tek geçerim kimse kusuruma bakmasın..ben de çok isterim ama garaj ister dışarda 3 kuruşluk arabaların boyasını çizen cabriolara ne yapmaz diye düşünmeden edemiyorum  :bekleriz:

yusa

onurc

tavanı kopmuş golf 6 gıbı . bıraz bı degısıklık olur ne bıleyım . audı a3 un cabrıosu gıbı olmuş. yanı çok çirkin r tampon falan kurtarmaz bu arac. ancak önden goruntuyu kurtarır. estetık sıfır hakkaten. bı kalıp oturttu vw. polosundan tut transporter a kadar aynı dızayn. mantar olmuş :)
ok men 8) let s go   :halazn: