Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ReDDeviL's Project - Sayfa 76

ReDDeviL's Project

Başlatan ReDDeviL, 25 Kasım 2010, 23:48:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

d3n1s

Hadi gözün aydın Altanım :)

ReDDeviL

Kanka bir kesinleşsin imkan varsa alayım yanıma seni beles izleme modu olursa  :D
ADK

atego

Red Devil ile götür Altan :D Hayılı olsun arabayı test et öyle yaz buraya nasıl olmuş, çok merak ettim :)

ReDDeviL

Kanka eve gitmeme 1 saat daha var spor bitsin Allah ne verdiyse basicms gidicem dizel gibi vamii :D
ADK

ReDDeviL

Pederi aradım şimdi hesap kitap görüomus parçacida, test etmiş benim peder hiç bir zaman süper demez birşeye en iyisine bile iyi der o yüzden araban artık daha iyi gaz yiyo merak etme çok iyi dyrumda dedi şaşırdım ondan o lafı duymaya isim bitsin bende Tadina bakicam sonra asıl yorumlarımı yapicam  :D
ADK

atego

d3n1s

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 02 Mart 2011, 20:08:48
Kanka bir kesinleşsin imkan varsa alayım yanıma seni beles izleme modu olursa  :D

ben arabaya demiştim, o konuyla ilgili sorularımı daha sonra sorucam sana zaten :D en kötü alır bileti gelir izleriz, dert değil kanka ;)

ReDDeviL

Kanka bilet alınmaz ya en dandik koltuk zaten pahalı ondada 2 kere mı ne görülsün toplam öle hatirliorum ark lar gitmiş ile demişti  :D
ADK

deepblue

altan gozun aydın ,gercı ben bıtmıs halini gordum gunduz de adam daha teste cıkıcaz demıstı,hayırlısı olsun...

ReDDeviL

Saol turker abi babami bekliyrum eve geldimde daha gelmemiş geldimde bir otobana çıkayım özledim ya 5 gündür gormdm peder iyi olmuş dedi bakalm abi
ADK

OffLineR

Hayırlı olsıun Altan.
Süper olmuş F1 olayı  :tamamdir
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

ReDDeviL

Saol abi bende çok istiyorum hep gecen sne mülakatlardan sonra haber almıştım bügünde son dk da aradılar kosa koşa yetiştim  :tamamdir
ADK

ReDDeviL

Araba geldi hemen gittim baktım kaputu  actım motor görüntüsü aynı geldi babama
Hemen ilk sorum nerdeys yarı motor yaptı adam ustunude adam gibi temizleseymis guzel gozukurdu dedim neyse kısa mesafe ara yollarda bastım biraz , babam zaten buna bir g az ayarı  yaptıralım tekrar dedi rolantideyken hafif gelgitme var yani bana gaza basınca sanki muhteşem bir güç var ama birsey tutuyomus gibi geldi gazı birsey Tutuyo gibi geldi babam benzinde denedim canvar gibi ama gazdayken böyle yapıyor. LPG ile ilgili birsey galibai adam sonuçta LPG sisyemiylde oynadı yani  LPG ciye bir gaz ayarı yaptircaz büyük ihtimal sorun ondan birde daha saatler önce çıktı ben bir kaç gün biniyim alışması lzm sonuçta  o yüzden tam fikrimi söylemiyorum
ADK

onurc

hadı hayırlı ugurlu olsun merak ettım sımdı arbayı :)
ok men 8) let s go   :halazn: