bir golf daha canlanacakmı acaba?

Başlatan berkay35, 04 Kasım 2010, 17:23:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

berkay35

buarada radyatör dikkatinizi çekmedi heralde t4 radyatörü var araçta :)

ayrıca böyle golf1 farıda ilk bu araçta gördüm ve internette başka eşini bulamadım :D

GolfMk1Cabrio

ıbrısta Erdinç abi var Lefkoşa'da kendisi VW parçacısı istediğin her türlü kaporta+motor parçaları mevcut  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

berkay35

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 04 Kasım 2010, 20:51:04
ıbrısta Erdinç abi var Lefkoşa'da kendisi VW parçacısı istediğin her türlü kaporta+motor parçaları mevcut  :tamamdir
teşekürler onarıma başlayacağımda bilgilerini sizden alırım

berkay35

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 04 Kasım 2010, 17:34:25
Şu bidona giren boru nedir üst kapak ile filtreye giden hortummudur. Bide Vestinghause hava borusu nerde ?
o bidonun ne işe yaradığını öğrendim :) vakum pompası yağ kaçırıyomuş kaçak yağda o bidonda toplanıyomuş :D ilginç

mk1 2.9 vr6

Alıntı yapılan: berkay35 - 04 Kasım 2010, 20:48:23
buarada radyatör dikkatinizi çekmedi heralde t4 radyatörü var araçta :)

ayrıca böyle golf1 farıda ilk bu araçta gördüm ve internette başka eşini bulamadım :D

selamlar kardesim oncelikle aramiza hos geldin. ben magusadayim sen neresindesin kibrisin? arabayi toplamak istersen parca konusunda %80 sikinti yasamazsin merak etme :tamamdir . bu arada senin golf 1 on farlari kameide var galiba, bence golf mk1 icin uretilen en cirkin far modeli ilk isin bu farlardan kurtulmak olsun  ;)

berkay35

Alıntı yapılan: mk1 2.9 vr6 - 06 Kasım 2010, 00:22:04

selamlar kardesim oncelikle aramiza hos geldin. ben magusadayim sen neresindesin kibrisin? arabayi toplamak istersen parca konusunda %80 sikinti yasamazsin merak etme :tamamdir . bu arada senin golf 1 on farlari kameide var galiba, bence golf mk1 icin uretilen en cirkin far modeli ilk isin bu farlardan kurtulmak olsun  ;)
bencede farlar golfe hiç yakışmıyor göçmenköydeyim astronun orda oturuyorum öyle yada böyle mk1 toplayacağıma göre kesin karşılaşırız :)

halilom

cery

vakum pompası yağ kaçırıyor diye westinghouse dan çıkardıysanız o arabanın frenler kazık gibi olmuştur şimdi :D durdurmak için iyice abanmak laızm :D

toplanır mı diye sorma dışarıdan görünen bi sol kapı. başka da bişiyi yok. ha alt kötüdür bilemem. bizimki toplandıysa sizinki her halükarda toplanır :D

parça sıkıntın da olmaz orda. bence durduğun kabahat :D

berkay35

Alıntı yapılan: cery - 09 Kasım 2010, 00:59:44
vakum pompası yağ kaçırıyor diye westinghouse dan çıkardıysanız o arabanın frenler kazık gibi olmuştur şimdi :D durdurmak için iyice abanmak laızm :D

toplanır mı diye sorma dışarıdan görünen bi sol kapı. başka da bişiyi yok. ha alt kötüdür bilemem. bizimki toplandıysa sizinki her halükarda toplanır :D

parça sıkıntın da olmaz orda. bence durduğun kabahat :D
aynen frenler çok sert ama toplamak için ilk önce ehliyeti almam lazım :)

barkit

bu kare farlarla kamei firması guzelım golfü favorite çevirmiş! :bekleriz:
parmak bassam olmaz mı!

e12

ben gelicem ve bu golfude kurtarcaz insallah sadece bıraz sabret...comıng soon.........

l-200

hiç girme kardeş zaten italyan direksion!!!!!!!!!!!!!  motor dizelmi?

braveheart53

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 04 Kasım 2010, 17:34:25
Şu bidona giren boru nedir üst kapak ile filtreye giden hortummudur. Bide Vestinghause hava borusu nerde ?
erşan abi o araba sence durur mu :D ordaki bidonun ne olduğunu tahmin edebiliyom bence serum yapmışlardır kesin yakıtı ordan alıyolardır ;D

mk1 2.9 vr6

Alıntı yapılan: l-200 - 28 Şubat 2011, 13:17:34
hiç girme kardeş zaten italyan direksion!!!!!!!!!!!!!  motor dizelmi?

italyan direksiyon derken?