Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
12 Mayıs'ta Galaksi Ouzoo. Çayı koy geliyorum ( : - Sayfa 7

12 Mayıs'ta Galaksi Ouzoo. Çayı koy geliyorum ( :

Başlatan Ouzoo, 10 Şubat 2011, 14:58:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nizam

Alıntı yapılan: Ouzoo - 25 Şubat 2011, 16:40:47
Beyler bugün için görüşme ayarlicaktım fakat elde olmayan sebeplerden ötürü geçemedim istanbul tarafına. Akşam da ev baya bi kalabalık olacağından dışarı çıkamicam. Bu demek oluyor ki görüşemicez. Uçağım yarın(cts) sabah  06:30 da Antalya'ya. Hepiniz; kendinize, eşlerinize, çoluk çocuğunuza, arabalarınıza mukayyet olun.
Atarsa 458  :sevgi:

:) seviyorum seni bonussimo gelince saçları uzatırsın yine tamam
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

d3n1s

GolfMk1Cabrio

Hayırlı teskerelre Oğuz abi Allah sağ salim dönmeyi nasip etsin  :tavkiss:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ReDDeviL

Oğuz sağ salim git gel kardeşim umarım üzerimizdeki kötü şans ile alakalı bir durum yaşamazsın anladın sen  :) kendine iyi bak bir ihtiyacın olduğundada düşünme ara kardeşim Allaha emanet ol  :tamamdir
ADK

vw6n

CoX_BoY

kardes hayirli teskereler doguya benim tim gidecek yakinda benim bitmeseydi doguya gittiginda yardimci olmaya calisirdim

sknti yapma bitiyor benim askerlerde cok agliyordu ama simdi hepsi teskere aldi :D

suskun

Alıntı yapılan: CoX_BoY - 26 Şubat 2011, 18:01:33
kardes hayirli teskereler doguya benim tim gidecek yakinda benim bitmeseydi doguya gittiginda yardimci olmaya calisirdim

sknti yapma bitiyor benim askerlerde cok agliyordu ama simdi hepsi teskere aldi :D
ne işle meşgulsünüz  ???
H.G WORKS

CoX_BoY

:D teknik olarakissizim :Dama suanda astegmen olarak gorevyapiyorum bayada saglamsozum gecer :D

suskun

H.G WORKS

CoX_BoY

haha ben daha anlayamadim egirdirde komando egitmi aldim daha sonra piyade oldun kuzeyiraga gittim tim komutani olarak ordan geldim deniz kuvvetlerinde antrenorluk yaptim ne olduguma kara veremedim :D suanda piyade deyim burdan eve donecem bu yuzden nazim biraz gecer

suskun

H.G WORKS

CoX_BoY

:D meslek beden egitimi ogretmeni kurek sporunda milli oldumyaadim tahlihsizbi olaydan sonra profosyonelspor hayatim bitti daha sonra antrenarluk yapiyordum.
bu yuzden olsa gerek komando yaptilar beni :D