sitedeki golf iv ler buraya

Başlatan hakkihakan, 05 Şubat 2011, 22:24:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

golfüçyüs

hayırlı olsun abi öncelikle lpg konusu çok tartışıldı daha önce örnek : Lpg Sistemi Taktırıcam Yardım

hakkihakan

helal olsun  işte site  olarak golf kolleksiyonumuz . hepimiz nr1' iz :D
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

golfüçyüs

Alıntı yapılan: hakkihakan - 27 Şubat 2011, 23:31:59
helal olsun  işte site  olarak golf kolleksiyonumuz . hepimiz nr1' iz :D

:tamamdir

cgty.ank

Adım çağatay aranıza ankaradan ve yeni aktılıyorum Aracımı yeni aldım zaten  Önceki aracım Kia pro ceed 2009 du  talihsiz bir kazada hurdaya verdim ve yerine golf aldım. Öğrenciyim 20 yaşındayım :)

nihilist_deniz

Hoş gelmişsin golfün hayırlı olsun... Direksiyon başında hep güzel anılar yaşamanız dileğiyleee....

Bu arada kazadan dolayı da geçmiş olsun...
Golf: O bir tutku

yesilkrt

Alıntı yapılan: cgty.ank - 02 Mart 2011, 05:43:19

Adım çağatay aranıza ankaradan ve yeni aktılıyorum Aracımı yeni aldım zaten  Önceki aracım Kia pro ceed 2009 du  talihsiz bir kazada hurdaya verdim ve yerine golf aldım. Öğrenciyim 20 yaşındayım :)
hoşgeldin Allah kaza bela vermesin. öğrenci populasyonumuz epey arttı
MK-IV- Comfortline

MordemapA

Merhaba adım Murat İstanbul // Aracım //  8)

cgty.ank

Alıntı yapılan: nihilist_deniz - 02 Mart 2011, 06:59:50
Hoş gelmişsin golfün hayırlı olsun... Direksiyon başında hep güzel anılar yaşamanız dileğiyleee....

Bu arada kazadan dolayı da geçmiş olsun...
Teşşekürlerr :)

cgty.ank

Alıntı yapılan: yesilkrt - 02 Mart 2011, 10:02:30
hoşgeldin Allah kaza bela vermesin. öğrenci populasyonumuz epey arttı

hoşbulduk teşşekürler :)

GTdI_59

Slm:: VWTR'ye yeni katılıyorum.. Tolga adım, ünv. öğrencisiyim,  Araç Bg'den alma, Tekirdağdan Golf IV Pacisif 1.9 TDI 131 Hp 6. vites

GTdI_59

araç şuan yeni olduğu içinde sade hali.. ilk iş: cam filmi+sislere xenon..

herkese kazasız belasız günler, iyi forumlar  :)

deli_kan57

buda benim ilkgözağrım. ama şimdi pert raporu bekliyor ne yazık ki.   onu bu  hale getirenler utansın.    neyse, ben SİNAN  istanbulda ikamet etmekteyim.  bütün golf tutkunlarına iyi sürüşler diliyorum.