Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
27 şubat 2011 pazar Aries Arena ankara buluşması - Sayfa 17

27 şubat 2011 pazar Aries Arena ankara buluşması

Başlatan suskun, 21 Şubat 2011, 14:27:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alpers3

Alıntı yapılan: baki çelik - 24 Şubat 2011, 23:14:30
gelecek gelecek getiricem O'nu da ama bu kadar adamla mangal yapacaksak ya aramızdan birini keselim yada ortak büyükbaşa girelim yoksa kasabı zengin ederiz  :D
ne magal senden mı cıddı olamazsın kanka yaaa :D :D :D :D :D :D

baki çelik

bendense yapmıyos kardeş yemeyin ülen  >:D zaten arabam beni bekliyo Allah bilir ne kadar girdi acıyın şu züğürde   :saskin:

suskun

ozaman 20 adet ekmek 20 kişilikte mangal sucuk ve içecek  işimizi görür göksuda mangal var zaten hazır bize sadece mangal kömürü ve teli lazım
H.G WORKS

baki çelik

mangal malzemlerini ben getireyim ama temizliğine karışmam  >:D  kömür, tel, maşa vs...isterseniz battaniye bile getiririm benim ev yakın nasıl olsa

suskun

Alıntı yapılan: baki çelik - 24 Şubat 2011, 23:29:59
mangal malzemlerini ben getireyim ama temizliğine karışmam  >:D
sadece mangal  teli mi?  :D :D
ayrıca cumartesi sabah alperin tükkana gel kahvaltı yapıcaz
H.G WORKS

baki çelik

yav herkes kendi yiyeceğini getirmeyecek mi zaten  :o hayır getirmeyecekse gerçekten bi dana felan almak lazım  :saskin:  ayrıca ben gelmem yemeği hep benle Ali'ye yaptırıyonuz  >:(  söz vermiyim de elimi çabuk tutarsam size yetişebilirim zaten Alper'in kahvaltısı 12'yi bulur  ^-^

suskun

istiyosanız tüm alışverişi yapayım ben orda aramızda paylaşırız
H.G WORKS

STAK67

Alıntı yapılan: suskun81 - 24 Şubat 2011, 23:31:01
sadece mangal  teli mi?  :D :D
ayrıca cumartesi sabah alperin tükkana gel kahvaltı yapıcaz

afiyet olsun abi :)  ::) ::) ::)

dj_burak

Alıntı yapılan: baki çelik - 24 Şubat 2011, 23:32:20
yav herkes kendi yiyeceğini getirmeyecek mi zaten  :o hayır getirmeyecekse gerçekten bi dana felan almak lazım  :saskin:

ekmek arası mı getirsek ki  ;D ama bu seferde başkasının yediği benim canımı çektirirse valla olay çıkarırım orada :D :D :D

STAK67

Alıntı yapılan: suskun81 - 24 Şubat 2011, 23:34:13
istiyosanız tüm alışverişi yapayım ben orda aramızda paylaşırız

bana uyar :)

baki çelik

mantıklı ama öyle millet doymayabilir ama herkes kendince getirirse herkes kesin doyar gibime geliyor

suskun

Alıntı yapılan: STAK67 - 24 Şubat 2011, 23:34:29
afiyet olsun abi :)  ::) ::) ::)
sizede özelden yazıyodum ama hızlı davrandınız hasan alperede haber ver cumartesi sabahtan gelin en son saat 10 da ekip hazır olsun alperin mekanda
H.G WORKS

alpers3

Alıntı yapılan: baki çelik - 24 Şubat 2011, 23:32:20
yav herkes kendi yiyeceğini getirmeyecek mi zaten  :o hayır getirmeyecekse gerçekten bi dana felan almak lazım  :saskin:  ayrıca ben gelmem yemeği hep benle Ali'ye yaptırıyonuz  >:(  söz vermiyim de elimi çabuk tutarsam size yetişebilirim zaten Alper'in kahvaltısı 12'yi bulur  ^-^
bakı sen kesın gel sensız dugun olmaz kanka:D sofrayı kım hazırlayacak kım bulasık yıkayacak gelmezsen darılırım :D :D :D :D

suskun

Alıntı yapılan: baki çelik - 24 Şubat 2011, 23:35:26
mantıklı ama öyle millet doymayabilir ama herkes kendince getirirse herkes kesin doyar gibime geliyor
aga ozaman mangal muhabbetini arieste kararlaştırırız okeylenirse geçerken alırız malzemeyi geçeriz göksuya
H.G WORKS