Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ReDDeviL's Project - Sayfa 66

ReDDeviL's Project

Başlatan ReDDeviL, 25 Kasım 2010, 23:48:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

d3n1s

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 24 Şubat 2011, 13:46:14
Bende öyle tahmin ediyorum yalnız deniz bu nasıl is hep bu son diyorum olmuyor kanka , ses sistemi son dedim olmuo duramiyorum ;D

duraman kanka, bu işler böyle malesef ;)

ReDDeviL

Sonu yok bu işlerin hersey tam bile olsa başka şeyle oynuyosun
ADK

PoloGTI

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 24 Şubat 2011, 13:46:14
Bende öyle tahmin ediyorum yalnız deniz bu nasıl is hep bu son diyorum olmuyor kanka , ses sistemi son dedim olmuo duramiyorum ;D
Daha yeni başladın altan abi  ^-^
Vw Polo 6N

ReDDeviL

Foruma kayıt olmadan önce başlamıştım ersan trani kisiye bağlı ben motorla oynamayı
Planlamadigimdab yapicaklarim sınırlı oluyo aksesuar ve bakım iste
ADK

ReDDeviL

Bu cmt de bos durmuyorum ama bu sefer keyfi degil  >:(Cumartesi radyatör degisicek :bekleriz:
ADK

d3n1s

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 24 Şubat 2011, 23:55:21
Bu cmt de bos durmuyorum ama bu sefer keyfi degil  >:(Cumartesi radyatör degisicek :bekleriz:

eski araba kanka, olacak bunlar normal ;)

ReDDeviL

Ulan darlandim artık he , en son baya yuu bakım yaptırdık arabaya gecen haftada atikercite gidip filtreyi degistirttm keyfi bir sürü şey yaptım gel de şimdi sinirlenme , en son ki bakımın amacı beni yolda bırakmıştı hatırlarsanız hortumlar
Patlamisti Şakir Şakir su akiyodu alttan su kaçağı gittik sanmıştım bir süre yoktu şimdide 3 gün de bir eksiltiyo ışığı aldım baktım radyatorden su eksiltmeden bir kurtulamadım ya neyse cmt degistircem
ADK

onurc

masraf cıkarmış bu kadar . nıye bu kadar fazla iş gördü bu araba. hıc bakmamışlarmı bu arabaya  :-\
ok men 8) let s go   :halazn:

ReDDeviL

Bakmamakmi yoksa umursamamakmi tartışılır . 2 sene garajda yatmış sportline bulmayı herkez ister bende böyle bir araba aldım ama
Aslında dezavantajı çok oldu araba dura dura kotulesiyo haliyle adamın kızı Çin de yaşıyor arabada kızın, kızda 2 yıl gelmeyince istasyonun kapalı otopakta yatmış araba ;) bunun dısında forumda günde 130 km yapan sportline olmadıgından haliyle benimkininde konusulcak konusu çok oluyor malesef ;)
ADK

onurc

yatan arabanın tek artısı kaporta ve ıc aksam  oluyor valla. ıc kısım uğraştırıyor tabı . o 2 senenın acısını cıkardın sen artık sorun yok  :tamamdir
ok men 8) let s go   :halazn:

atego

Altan beyaz jantlı Polo 16v resmi buldum ama 14 lük jantlardan. Belki fikir verir ekliyorum :) Bu arada Deniz, o beyaz jantlı Polo' yu hatırlıyorum ben de vardı bir aralar ilanı. Bakıp bakıp dururdum kararsız kalmıştım beyaz yakışmış mı diye :D

[IMG]http://i52.tinypic.com/ig9myr.jpg[/img]

[IMG]http://i56.tinypic.com/11lrguu.jpg[/img]

d3n1s

Alıntı yapılan: atego - 25 Şubat 2011, 00:16:57
Altan beyaz jantlı Polo 16v resmi buldum ama 14 lük jantlardan. Belki fikir verir ekliyorum :) Bu arada Deniz, o beyaz jantlı Polo' yu hatırlıyorum ben de vardı bir aralar ilanı. Bakıp bakıp dururdum kararsız kalmıştım beyaz yakışmış mı diye :D

Buğra, oyuncak gibi olmuş işte bak, bence çok tatlı :sevgi:

bu arada zaten Altan'ın arabadaki jantlar da 14, bunun aynısı

ReDDeviL

Çıkardım tabide ne biliyim
Hem ilk arabam , hemde foruma bu araba sayesnde geldim , sportline nin ne oldugunu bu arabada öğrendim , çok anım
Oldu 1,5 senede yeri çok başka yani bu arabanın bende herkesin öyledir tabi , me bilim satılırsa bir gün üzülürüm sonraki arabam
Daha iyi daha güçlü olucaksada bunun yerini hiç tutmaz eminim
ADK

atego

Aynen oyuncak gibi olmuş, Altan bu kadar basarsan aynısı olacak araban bak stoplar da orjinal :D