Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
27 şubat 2011 pazar Aries Arena ankara buluşması - Sayfa 15

27 şubat 2011 pazar Aries Arena ankara buluşması

Başlatan suskun, 21 Şubat 2011, 14:27:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suskun

Alıntı yapılan: the_golf - 23 Şubat 2011, 21:56:38
Şaşmazda toplanacak ekip varmı? oraya dahil olayım ordan geçeriz...

gani?
Hamit?
kumandanım pazar günü şaşmaz sakin olur zannetmiyorum ama yine gani yle bi konuşuruz
H.G WORKS

white quattro

haklısın pzar pzar kimi bulcaz dimi...
duruma göre haber verirsiniz ;)
quattro

suskun

H.G WORKS

makusla06

Herhangi biriniz cep numarasını verebilirmi? saat 5 gibi dağılmamış olursanız yanınızda olmak gelmek isterim

suskun

Alıntı yapılan: makusla06 - 23 Şubat 2011, 23:10:01
Herhangi biriniz cep numarasını verebilirmi? saat 5 gibi dağılmamış olursanız yanınızda olmak gelmek isterim
1. sayfada numaram var ;)
H.G WORKS

10-UR

Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza.

suskun

H.G WORKS

baki çelik

eryaman'ın dadısı benim herkesi toplayabilir itinayla varış noktasına ulaştırabilirim  :tamamdir

dj_burak

bende batıkentten gelicem toplanıp gidicek olanlar varsa toplanılcak yere gelebilirim bu arada belki bi arkadaşımı daha getirebilriim ben iyice sabırsızlanmaya başladım :D

freegane

beyler haftanın 6 günü Şaşmaz'dayım ne olur 7. günüde sokmayın beni oraya,teessüf ediyorum tatil günüm o benim  ;D

dj_burak

o zaman şu şekilde yapalım arkadaşlar buluşup gelicek olan varsa batıkentteki cumhuriyetin önünde buluşalım oradanda toplanacağımız yere geçelim :D

STAK67

Alıntı yapılan: dj_burak - 24 Şubat 2011, 00:23:48
o zaman şu şekilde yapalım arkadaşlar buluşup gelicek olan varsa batıkentteki cumhuriyetin önünde buluşalım oradanda toplanacağımız yere geçelim :D

bana her türlü uyar :) nasıl derseniz mekanı biliyorum ben direktde gidebilirm