bora ve arıza

Başlatan siyahinci, 22 Şubat 2011, 23:06:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

siyahinci

slm arkadaşlar bi arkadaşda da bora vardı satmış sebebini sorduğumda sürekli bozuluyordu bende sattım toyota aldım dedi moralim bozuldu sanayideki ustada öyle demişti bora çok geliyor diye benim araçta sürekli sıkıntı veriyor. benim anladığım borayı bozan lpg olmalı aracımın bakımlarını aksatmadan yaptırıyorum en ufak bisorun çıksa hemen derdine düşüyorum sizin araçlarda sürekli sıkıtı veriyormu.

nakres

2 yıl  sürekli kullanmamıza rağmen bakım harici sorun  bir kez viraj demir lastikler ve 1 adet bobini değişti
!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

caner4

valla siyahinci kardeşim . bnde 6 aydır bora kullanıcısıyım. çok güvenilir bi yerden aldım boramı benzinli vaziyette pek bi sorun yoktu ilk zamanlar. daha sonra lpg yi taktırdık. araç resmen çıldırdı. neler neler yaşadım. silkeleme stop etme titreme rölanti dengesizliği gaz yememe benim şahsi fikrim bunların hepsi lpgden kaynaklanıyo araç benzinde tıkır tıkır. bana da hep dediler honda al toyota al diye ama konforu bunlar kadar iyi değil diye tercih etmedim. yine de tercih edeceğimi sanmıyorum şimdiye kadar bindiğim en güzel otomobil vw markasını taşıyo. daha önce bikaç marka da denedim ama hiçbiri bora kadar tat vermedi. ne yapalım sorunlar olmuo mu oluo ama vw aşkı bu sorunları çözmeye çözemesek de katlanmaya değer biraz da maddi güç olursa on tane toyota gelse kar etmez önemli olan doğru ustayı bulmak :)
This is the best one until we make a better one.......

ilGhiNC

usta senin araçtaki LPG ne marka? ayrıca araç AKL motor mu yoksa BCB mi?
CRAFTER TDI 163 ps

caner4

zavoli marka lpg akl motor kardeşim.

ilGhiNC

Bizim de AKL motor Golf var.Atiker LPG takılı 1 aydır.Allah'a şükür bi sorun yaşamadık.Şaşırdım doğrusu bu kadar sorun yaşamanıza.
CRAFTER TDI 163 ps

caner4

takan usta çok önemli ben ilçede yaşıyorum. izmirin bi ilçesinde. takan ustalar çok önemli . iyi bi usta takarsa atikermiş brc miş önemli değil. ustadan da kaynaklanıyor bnm sorunum en kısa zamanda baktırcam ama artık cep yakmaya başladı. aracın yptıgım masrafla 23 bin lirayı aştı ya :(

taraftar

Alıntı yapılan: caner4 - 03 Ağustos 2011, 15:32:10
takan usta çok önemli ben ilçede yaşıyorum. izmirin bi ilçesinde. takan ustalar çok önemli . iyi bi usta takarsa atikermiş brc miş önemli değil. ustadan da kaynaklanıyor bnm sorunum en kısa zamanda baktırcam ama artık cep yakmaya başladı. aracın yptıgım masrafla 23 bin lirayı aştı ya :(

Caner arkadaşım, aldığın araçla alakalı sıkıntıları sıklıkla görüyorum ve sorunun LPG den olduğunu düşünüyorsan ve LPG kitini takan ustadan tereddüt ediyorsan sana önerim .. Garantisi dolmadığını düşünüyorum LPG kitinin, İzmirde ilçedeyim diyorsun .. İZMİR de hangi lpg kitini kullanıyorsan izmir bölge bayisine git ve baktır .. Sorunu onlar bulur ve çözer .. Garanti bitmeden bu işi halletmeni önerrim .. Aracının hızlanmasını benzinde dene, benzinde sorun yoksa LPG bayisine git ve sorunları anlat .. Takan usta kötü ise, bayii sorunu bulur ve çözer. Olur ya yazılım eskidir veya kar etmek amacıyla usta başka bir enjektör veya farklı bir parça kullanmıştır .. Ehil ustaya git ve baksınlar .. :)  Kolay gelsin ..

caner4

:( aynen öle kardeşim çok doğru söyledin. en kısa zamanda gidip baktırcam :(

siyahinci

arkadaşlar klima açıkken ve araç süratliyken vitesi boşa atıp frene bira sert baştığımda arasıra stop ediyor ve tekrar çalıştırmayı denediğimde zor çalışıyor. sizdede oluyormu sebebi ne olabilir?