Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

golf_4

allah hepimizin tabanını düz bastırsın ..
Vorsprung Durch Technik

Han

Cuma adrese gelip kapı no yu bulamayan Ptt görevlisi yüzünden dün den beri uyumayıp kargo bekleyen erci :D
oğlum için feda ettim uykumu :tavkiss:
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Ouzoo

Dün cross fox diye bi vw gördüm. İran plakalıydı ve garip bi tasarımı vardı.
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

CeM öZeR

Projeye başladık...  :tamamdir @ Antalya - Arp Garage  >:D

d3n1s

Alıntı yapılan: CeM öZeR - 22 Şubat 2011, 15:55:03
Projeye başladık...  :tamamdir @ Antalya - Arp Garage  >:D

bekliyoruz sabırsızlıkla ;)

ReDDeviL

Yağmurlar az önce yıkandı yine parladı kuramadigi sürece sorun yok :D
ADK

rsb

az evvel yakıt aldım ve şaşırdım ... 100 km yol ve 47 tl benzin ... hemde bu sefer litresini 3,81 değil 3,95 ten aldm :D  yani 3,81 den alsaydım araba  0,45   bu haliylede 0,47 yakmış oluyo ...  nasıl oluyoda  0,55    0,57 ölçtüğüm değerler bu hale düşüyo ???

d3n1s

Alıntı yapılan: rsb - 22 Şubat 2011, 17:40:31
az evvel yakıt aldım ve şaşırdım ... 100 km yol ve 47 tl benzin ... hemde bu sefer litresini 3,81 değil 3,95 ten aldm :D  yani 3,81 den alsaydım araba  0,45   bu haliylede 0,47 yakmış oluyo ...  nasıl oluyoda  0,55    0,57 ölçtüğüm değerler bu hale düşüyo ???

yol faktörü, hava sıcaklığı faktörü, o anki psikolojiye bağlı olarak gaza basma oranı vs vs vs. liste uzar da gider üstad, hepsi de etken yakıta

rsb

demek lastiklere hava basıp birazda sakin kullansam 0,4 tl ye kadar düşecek yakıt :D

lostys

külbütör kapağı contası değişti, yarın da bi motoru yıkatıcam bakalım yağ atma kesilmiş mi..

d3n1s

Alıntı yapılan: rsb - 22 Şubat 2011, 18:28:55
demek lastiklere hava basıp birazda sakin kullansam 0,4 tl ye kadar düşecek yakıt :D

o araba biraz fazla yakıyo gibi geldi bana, düzgün kullanımda 99 model Impreza 2.0 Turbo'lar 40 kuruş yakıyo

golf_4

Vorsprung Durch Technik

CeM öZeR