Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
27 şubat 2011 pazar Aries Arena ankara buluşması - Sayfa 6

27 şubat 2011 pazar Aries Arena ankara buluşması

Başlatan suskun, 21 Şubat 2011, 14:27:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yassinn

yine sondayız dışlandık vw yok ya  ;D ;D ah ng ahhhhhh :-[

suskun

Alıntı yapılan: yassinn - 22 Şubat 2011, 00:34:04
yine sondayız dışlandık vw yok ya  ;D ;D ah ng ahhhhhh :-[
1989 jetta mk 2 td varya senin kardeşim
H.G WORKS

alpers3

Alıntı yapılan: yassinn - 22 Şubat 2011, 00:34:04
yine sondayız dışlandık vw yok ya  ;D ;D ah ng ahhhhhh :-[
kanka bnm gazım hala gecmedı bende her an transfer olabılırım :( :( :( :(seytanla resmen 7 24 kawga edıoruz ::)

dj_burak

yalnız arkadaşlar hava yağmurlu olursa alacaatlıdakine gidemeyiz çünkü orası hep toprak o yüzden çamur etmek istemem ben arabamı :)

dj_burak

suskun

Alıntı yapılan: dj_burak - 22 Şubat 2011, 00:36:19
yalnız arkadaşlar hava yağmurlu olursa alacaatlıdakine gidemeyiz çünkü orası hep toprak o yüzden çamur etmek istemem ben arabamı :)
hava durumuına bakarız bide katılım durumuna ona belirleriz kardeşim sıkıntı olmaz ama muhtemelen göksu oloacak gibi
H.G WORKS

yassinn

Alıntı yapılan: alpers3 - 22 Şubat 2011, 00:35:29
kanka bnm gazım hala gecmedı bende her an transfer olabılırım :( :( :( :(seytanla resmen 7 24 kawga edıoruz ::)
gecmesin geçmesinnnnnn sakın  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ben o kavgadan galip geldim çok güzel bi duygu sanada şiddetle tavsiye :D :D :D :D

suskun

baki çelik nerde yorum bekliyorum ondan yoksa facebook taki balonlu resmini koyarım buraya
H.G WORKS

yassinn

Alıntı yapılan: suskun81 - 22 Şubat 2011, 00:35:15
1989 jetta mk 2 td varya senin kardeşim
o bizim baştacımız gardaşşşş ;D ;D ;D

alpers3

dukkandan cıkmıom vallahi bı cıkarsam alacam o yuzden sakın sakın oturuorum ;Dhamıtı kızdırma yasın kaynatma konuyu rıca edıorumm :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

alpers3

Alıntı yapılan: suskun81 - 22 Şubat 2011, 00:39:07
baki çelik nerde yorum bekliyorum ondan yoksa facebook taki balonlu resmini koyarım buraya
:t :t :t :t :t ;D ;D kaynatma konuyu guncel

1-suskun81
2-alpers3
3-baki çelik
4-STAK67
5-alper19
6-savasgti
7-the_golf
8-dj_burak
9-prens_0606
10-azmi taylan ULUOCAK
11-boralp
12-d3nls
13-mehmet-x
14-yassin

yassinn

Alıntı yapılan: alpers3 - 22 Şubat 2011, 00:39:41
dukkandan cıkmıom vallahi bı cıkarsam alacam o yuzden sakın sakın oturuorum ;Dhamıtı kızdırma yasın kaynatma konuyu rıca edıorumm :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
bi ekmek verin bi tokmak vurun  ;D tamam sustum  :tamamdir

alpers3

bende bu hafta gelen musterılerı zehırleyım belkı 3 5 kısıyı getırebılırım alperle bı arkadas daha var kırmızı mk2 onuda rehın alırız 15 oluruz en az

suskun

onuru falanda aramadık kanka sen görüşürsün onunla olmazsa
gani ile serdarıda unutmayalım
H.G WORKS