Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Polo 16v . volk rays 15" - Sayfa 49

Polo 16v . volk rays 15"

Başlatan onurc, 05 Ağustos 2010, 23:55:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OffLineR

Fotolar muhteşem onur  :tamamdir
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

ahmetceylan

Alıntı yapılan: Sokak Kedisi - 06 Ağustos 2010, 11:04:40
kardeşim fotoğrafları koyman güzel olmuş araç bir jant ve spor yay istiyor ondan sonra çok güzel olucak dediğin gibi benim mk2 deki jantlar çok güzel olur onlar 9 ofset burda bi arkadaştada polo var aynı senin araçtan benim jantın 7.5 ofsetlisini taktık çok güzel durdu kazasız belasız .  ;)  :)

slm... abi beearkadaşıın birine 7.5 ofset takmışşınız o poloda yay ve amortisör orjinalmıydı ve kaç jant taktınız ?
>> LoNeLyWoLf  <<

onurc

Erhan abı ve Koray abı . sagolunn  ;)
ok men 8) let s go   :halazn:

ALPER.

üstten 5. foto favorim ;)

vw6n

onurc

suskun

H.G WORKS

onurc

......

atego

Oh pırıl pırıl olmuş gerçekten :) Ben sökmeden diş fırçasıyla temizlemiştim, yine kirlendi bahar temizliği yakındır girişeceğim arabaya :)

onurc

kumlamıs babam . haberım yoktu . bu kıyagımıda unutma dedı  :tamamdir

d3n1s

hava filtresi motora çok yakın, onu biraz daha öne al, ayrıca hava filtresinin borusunu yalıtıcı bi malzemeyle kapla, motor bu şekilde sıcak hava çeker. Tecrübeyle sabit ;)

onurc

:) fıltre konusundada yazmıstın unutmadım abı . ceksın sıkıntı yok nası olsa arabayla gezdıgım yok dogru duzgun :))
fıltre zor sıgıyor oraya. yalıtım malzemesını ayarlıcaz bı sekılde. arka plan bunlar sımdılık. ufak bı ayar yapmam lazım arabaya. daha sonrada far ve jant. sonrada nokta

vw6n

Çok güzel olmuş nasıl boyandı kapak?
DOHC 16V yapsaydın.

onurc

yag kacırma sorunu yok artık. bujılere yag da gıtmıyor. kupkurular şükürler olsun.
Abdullah abı once zımparaladık rulo ve matkap yardımıyla, bı guzel uzerındekı lekeler gıttı. sonra da kumlandı. üstünede parlaması ıcın cok ınce plastık boyası