Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Donanımlar - Sayfa 4

Donanımlar

Başlatan R-Line, 01 Mart 2008, 15:03:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

blue06

bende 1.6 16 v ne tür özellikler var bide onu söylermisn ?

blue06

mussel türkiyede sadece sende yok kardeşşş o donanımalrın hepsi benim canavarda mevcut :)

mussel

Alıntı yapılan: blue06 - 21 Temmuz 2010, 19:59:03
mussel türkiyede sadece sende yok kardeşşş o donanımalrın hepsi benim canavarda mevcut :)
blue06 öncelikle hitap tarzına dikkat etmeni öneririm.Bu site seviye olarak çok yüksek kalitede bir site,ve vw kullanıcılarının ve sevenlerinin oluşturmuş olduğu bir mekan.Senin canavarınla benim aracımda donanım olarak fark olmayabilir,bu gayet normal ben donanımsal olarak bunu kastetmedim zaten.Generation versiyonu olarak üretilmiş özel bir araç dizay olarakta diğer araçlardan farklılıkları var.Bu anlamda tek olduğunu söylüyorum.Eğer avatarındaki araç senin ise zaten tek kapı sadece bu şekliyle bile ayrılıyorlar.Beni anladın umarım. :t
03.06.2005

ÜRENCİK

Alıntı yapılan: serhanvw - 25 Mart 2010, 09:47:58
merhaba arkadaşlar,
2003 primeline sahibiyim. benim ön kapıların açıldığı yerde ocean yazıyor. bu yazı neyi ifade ediyor acaba?
Daha sonradan aksesuarcıdan alıp takmış olabilirler.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

golge

.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

crybox

basiic ıse yararmı arkadaslar ? :D
crybox

OffLineR

Benim Golf IV paketleri için diyeceğim 3 adet vardır. Sırasıyla:

Pasific,
Comfortline,
Highline

Pasific de manuel klima olduğu ve yağmur sensörü olmadığı için ayar olduğum modeldir  :D
Comfortline ve Highline kesin tercihimdir  :sevgi:
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

sedatt_10

Hihghline Zaten tartışılamaz En Full olanı hastasıyım

Keşke Highline alsaydım almışken ama bulamadıydım :S
Saygımız Herkese Sonsuzdur...

mehmetcevahir

donanım konusunu kendi alacağım araç için servise sordum. araç 1998 model 1.6 confortline. servisin söylediği özellikleri yazıyorum:

4 Hava yastığı (Sürücü yolcu ve yan olmak üzere)
Merkezi Kilit
4 Cam otomatik
Elektrikli dış aynalar
Manuel klima
Ön kol dayama
renkli camlar (hafif yeşil tonda)
bardaklık

servis bunları söyledi. abs ile ilgili bir şey söylemedi. abs 'si olmayan golf 4 var mı arakadaşlar bunu merak ediyorum.
ha bunların yanında 1998 model golf 4 1.6 confortline paketlerinde esp, ebd, asr gibi özellikler yok bilginize

R-Line

abs hepsinde var.  :)

ÖCAL

merhaba arkadaşlar yeni sisteye uye oldum pek alışamadım yazdıgımı görebildinizmi acaba

mehmetcevahir

Alıntı yapılan: ÖCAL - 10 Şubat 2011, 22:59:46
merhaba arkadaşlar yeni sisteye uye oldum pek alışamadım yazdıgımı görebildinizmi acaba

bundan başka bi mesajını görmedik  ;)

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)