Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

kızım çok tozlanmış asfalt çalışması var kamyonların attığı tozun haddi hesabı yok ama bittikten sonra kaymak gibi olucak inş. Neyse işte kızımı yıkadım marşına bastım 1 haftadır yatıyodu sesini özlemişim :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

ahmet_0519

jantlaran en dış yuzeyıne kırmızı şerit çektrdm hatta çektim :) iç dış yıukadım parlattım , bosch marka 4 tane bujı aldım taktım falan fılan :D
farkıN yoKsa yaŞama ;)

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

alper19

yag yag filtresi hava filtresi benzin filtresi bujiler rotiller sanzuman kecesi vites kolunun altinda plastik bi parca var vites topuzu diye bunlar degisti distiributor tevzi makarasi falan temizlendi fren ayari yapildi rot ayari yapildi far ayari yapildi ampuller kontrol edildi muayneye haziriz  :tamamdir :tamamdir :tamamdir

STAK67

Alıntı yapılan: alper19 - 19 Şubat 2011, 19:28:09
yag yag filtresi hava filtresi benzin filtresi bujiler rotiller sanzuman kecesi vites kolunun altinda plastik bi parca var vites topuzu diye bunlar degisti distiributor tevzi makarasi falan temizlendi fren ayari yapildi rot ayari yapildi far ayari yapildi ampuller kontrol edildi muayneye haziriz  :tamamdir :tamamdir :tamamdir

hadi hayırlısı tek seferde geçicez inşallah :)

alper19

Alıntı yapılan: STAK67 - 19 Şubat 2011, 20:48:09
hadi hayırlısı tek seferde geçicez inşallah :)
hayirlisi bi ihtimal egzoz skinti cikarticak  ???

gültekin77

Geri vites dişlisini kırmışız,değişti.(hareket halinde geri vitese takmanın cezası :p)
Direksiyon kutusu tamir edildi.( bozuk yollarımız sağolsun :-\)
Yağı,suyu,filitreleri değişti bakımdan geçti.(zamanı gelmişti artık ::)
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

golf_4

kırklareline geldim biraz yol yapms oldum iyi geldi bu bana...ama sonra epc ışıgı yandı fren müşürü bozulmus ara sıra stoplar yanıyo kendı kendıne inş.sabaha kadar yanmaz sonradanda aküyü bitirmez..artık pazartesi istanbulda degiştiricez müşürü
Vorsprung Durch Technik

ÜRENCİK

Alıntı yapılan: gültekin77 - 20 Şubat 2011, 00:40:14
Geri vites dişlisini kırmışız,değişti.(hareket halinde geri vitese takmanın cezası :p)
Direksiyon kutusu tamir edildi.( bozuk yollarımız sağolsun :-\)
Yağı,suyu,filitreleri değişti bakımdan geçti.(zamanı gelmişti artık ::)
kış uykusundan kalktık mı?
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

ÜRENCİK

Dışını tekrar yıkadım.Fotoğrafları haala atamadım bilgisayara.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

gültekin77

Vites kutusu açılmışken usta zamanla dağılması muhtemel en çok arızaya sebep olan bir bilye varmış değiştirmemizi tavsiye etti onuda değiştirdik.
Neye mal oldu diyecek olursanız;840 tl :-[.

gültekin77

Alıntı yapılan: ÜRENCİK - 20 Şubat 2011, 00:49:05
kış uykusundan kalktık mı?

Aslında kullanım açısından hiç yatmadı da ekstra birşeyler yapamıyoruz bu aralar,o açıdan uykuda.

CeM öZeR

İstirahate çektim. Aldığımdan beri benle en uzun yolculuğuna çıkacak. Kayseri- Antalya. Projeye başlıyoruz. 230 + hp ler bizi bekler.  :tamamdir