OTM.VİTES GEÇİŞ SORUNU ACİLLL

Başlatan ziranbola, 23 Ocak 2011, 11:07:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ziranbola

selam arkadaşlar  99 otm vites classic kullanıcısıyım  benim sorunum vites geçişleriyle ilgili motoru ilk çalıştırdığımda yani motor soğukken vites geçişlerinde bir problem yok her şey normal.  biraz yol yapınca motor veya şanzıman ısınınca ilk kalkıştan sonra vites 1 den 2 çok üst devirde geçiyor motor kendini parçalıyor devir 6-7 bini buluyor geçincede sorun kalmıyor. bilgisi olan yardım etsin arkadaşlar şanzumn. yağını dğiştim sorun devam etti bşka ne yapmam lazım malum istanbulda herkes işin pici kime gitsem kendine ait bir sorun çıkartıp para kopartmanın peşinde

deepblue

ıstanbuldamısınız,bende de 99 otomatık var,ayrıca 4. otomatık arabam bu,hep aynı otomatık sanzumancıya gıdıyorum senelerdır,istersen telefonunu vereyım bı gorus

ziranbola

istanbuldayım kardeş yaz bir mesaj da kurtulayım şu dertten

ziranbola

teşekkürler deepblue arıyorum şimdi bakalım ne diyecekler ben kadıköy tarafındayım gerekirse haftasonu giderim yanlarına bu arada ben özel mesaj gönderemiyormuşum

fenci1981

gecmiş olsun.benim de2bin model otomatik polo var.bende devirde sorun  yok ama sadece geri viteslerde tak diye bir ses geliyor.bunun nedeni ne oalbilir sizce

ziranbola

şanzuman yağı eksikliğinden herşeyi buna bağlıyorlar :) tam bilen arkadaşlar cevaplar inşallah

borauto

otomatik vitesin yanlıs kullanımı sanzumandaki dişlileri cabuk asındırıyo oda ses yapa bilio
burak vatan 06 mekan 09

nakres

merhaba arıza sorgulaması yapıldımı.yapıldıysa sonucunu yazarmısınız.
!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

sniper947

bu arabalarda sanzuman yagı ömürlük oldugu söylendi doğrumu acaba

nizam

Alıntı yapılan: sniper947 - 26 Nisan 2011, 16:54:54
bu arabalarda sanzuman yagı ömürlük oldugu söylendi doğrumu acaba

motor yagının ömrü var ise onunda vardır
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)