arkadaşlar bana bi çare arabamdan soğumaya başladım

Başlatan mehmet-x, 17 Şubat 2011, 22:54:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehmet-x

arkadaşlar aracımı 6 ay önce aldım ilk aldığımda 2200 ile 2600 devir arasında sanki yakıt bitiyormuşçasına bi tekleme vardı bobin kablolar buji herşeyi değiştirdim sorun çözülmedi disribitör dediler onu da değiştirdim tekleme hissedilmeyecek kadar azaldı sonra da  motor kurum bağlamış dediler şimdi ise 1800 ile 2200 arası tekliyo bana bi çareeeeee

5ani5 mk2

bujilerin dogru seçim mi? senteyi kontrol ettirdin mi???
Exclusive Garage

mehmet-x

bu sorunum 2 gündür var bee kardeşim bıktım artık  bide benzinlinin masrafı olmaz derler bi şahin parası harcadım arabaya

mehmet-x

5ani5 mk2

teklemenin hangi silindirden kaynaklndıgnı tespit etmen lazımm enjektörde olablir. belki buji kablosunun biirnde sorun var vs vs... 2 günlük bişeysee emin ol kurum yokturr. başka bi usraya göster derim.
Exclusive Garage

mehmet-x

5ani5 mk2

Exclusive Garage

mehmet-x

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: mehmet-x - 17 Şubat 2011, 23:15:57
1,6 sportline aft die biliyorum

evet aft problemi bulmak her parçagı degiştirmek diildiirrr kardeşimm usta hatasıı. kompresyon basıncını ölçtümü .silndir kaçak testi yaptımı..
bir çok şeyden yapablir 2000 3000 devirlerr motorun en düzgün çalıştıgı devirlerdirr. sente konrolü filanda yapılmalı bence. benim bildigim onlar tek tırnak buji istiyorr. vw de yeniyim belkide kronik basıt bi çözümüde olabilirr. inş. çözülür sorun.
Exclusive Garage

mehmet-x

inşallah bakalım yarın ustaya gideceğiz ne diyecek bu sefer

ufkks

mehmet sonuc ne oldu merak ettik ? sıkıntı neymış ögrenebıldınmı?

mehmet-x

buji buji kabloları disribitör kapağı değişti daha da olursa sboplar kaçıyo dedi kapak sökülecek