sitedeki golf iv ler buraya

Başlatan hakkihakan, 05 Şubat 2011, 22:24:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.


Avenue1907

[IMG]http://img715.imageshack.us/img715/7079/26092009713.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

Herşey Türkiyede istediğim bölümü tutturamayıp yurt dışında Bulgaristana gitmemle başlamıştı ; 17 yaşımda gittim bg ye vede ilk göz ağrımı daha ehliyetim yokken almıştım . Yıllarca golf 4 golf 4 golf 4 diyip durdukdan sonra o fiyatları görünce almamazlık olmazdı , 7 milyara aldım 17 yaşındayken golf ümü ; 18 e girip hemen ehliyet alana kadar biraz kaçak kullandık ama olsun o kadar . Şu an 22 yaşımdayım 4 senedir arabamı kullanıyorum onunla özdeşleştim diyebilirim o benim herşeyim , sevgililer günündeki sevgilim o benim . Arabam hor kullanılmıştı belliydi ilk aldığımda ama gittiği yere kadar diyip geçiştirmiştik ama yinede bakımlarını yaptırmıştım ; arabamı aldıkdan 1 sene sonra talihsiz bir kaza geçirdim gerek lastiklerin suçu gerek yolun suçu gerekse benim suçumdan dolayı kaskom vardı 1 ayda yapılmıştı arabam sonra daha dikkatli kullanmaya başladım arabamı . Şuana kadar büyük diyebileceğim 2 sorun geldi başıma . 1.si motor kapakcığı ; siboplar vb. 900 tl ye patlamıştı ; 2.si ise şanzıman 1.300 tl ye patladı . Allah'ıma çok şükür bu sorunlardan başka büyük sorun diyebileceğim bir sorun gelmedi aracımın başıma . Aracım sıfır değildi 98 model böyle sorunlar çıkarması normaldi , diğer sorunları gerek kendim gerek abilerim sayesinde gerek bedava gerek makul bir fiyata yaptırdım .Şu an üniversite 4 deyim son senem malesef 1 sene sonra aracımı satmak zorunda kalacam ama köye garajada bırakabilirim o şansımda var ama malesef Bursaya getiremicem   :'( . Bir çok araba kullandım , gerek babamın gerek diğer arkadaşlarımın ama nedense golf ümdeki herşeyi diğer hiçbir arabada bulamadım seviyorum seni off off .

22 yaşımdayım , Bursadayım şuanlık ; 1.9 TDİ Tek kapı , otomatik bir arabam var ...
това не e кола ; това е голф ! ...

Avenue1907

това не e кола ; това е голф ! ...

uAlper

merhaba arkadaşlar ben alper henüz aranızada yeni katıldım bu vesileyle tanışmışta oluruz:)
yaklaşık 2,5aydır golf4gti kullanıcısıyım istanbulluyum aslen giresun görele 23 yaşındayım
kısmetse akşam resimleri yüklerim
İnsanlar alemde hayal ettikleri müddetçe yaşar...
                                                    YAHYA KEMAL

OffLineR

Profildeki resimdeki araba seninse koyma, kıskanırım  :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

uAlper

#19
yok yok çok sade bi araç şuan için ama  >:D
İnsanlar alemde hayal ettikleri müddetçe yaşar...
                                                    YAHYA KEMAL

ali500

Alıntı yapılan: OffLineR - 16 Şubat 2011, 13:33:56
Profildeki resimdeki araba seninse koyma, kıskanırım  :D
koray seninkinden güzeli gelecek diye tedirgin mi oldun :) :)

ÜRENCİK

VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

golf2001

#22
ualper güzel araç. :tamamdir

Bradley

#23



buda siirtten..  Vedat / yaş 22

seearee

resim koymuyorum imzadaki araç benim :) yaş 32 izmirden ismim mahmut.bu arada izmirli baya varız aslında bir buluşma yapabiliriz bence hatta izmir değil ege ayağı olabilir diye düşünüyorum.

golge

#25
benim resim yok ama video var ufak bişey
konyadan selamlar



   YouTube
       - Kar yağınca kaygan bir zeminde ufak bir artislik  ;D
 
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

serhan61

serhan, Trabzonda yaşıyorum.
2001 1.9 tdı aut.


hakkihakan

serhan on plaka cercevesiz sanırım senin basıl yapılıyor o. arkayı yaptım super oldu ama on tarafta plakanın basacagı yuzey pek yok ondan sordum. vidalımı yapacaz?    bilen arkadaslardan yardım bekliyorum.
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur