Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
sis lambası ve xenon far

sis lambası ve xenon far

Başlatan cengiz60, 16 Şubat 2011, 11:40:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cengiz60

98 model hb aracıma sis lambası ve xenon far takmak istiyorum. sis lambası çifti 85-90 tl xenon far ise 100 tl civarı hepsiburada da satılıyor.  bu fiyattaki alacağım malzemeler  yeterli olur mu, taktıran arkadaşlar varsa  yardımlarınızı bekliyorum, kazasız yolculuklar...

PoloGTI

Alıntı yapılan: cengiz60 - 16 Şubat 2011, 11:40:26
98 model hb aracıma sis lambası ve xenon far takmak istiyorum. sis lambası çifti 85-90 tl xenon far ise 100 tl civarı hepsiburada da satılıyor.  bu fiyattaki alacağım malzemeler  yeterli olur mu, taktıran arkadaşlar varsa  yardımlarınızı bekliyorum, kazasız yolculuklar...
Alıcagınız sis lambası yuvarlak genellikle g-plast marka.Farı yaktıkdan sonra yıkamaya gittiğinizde catladıgını duydum.Zaten camları Plastik. En sağlıklısı orjinal kare olan sis farı.Hella.
Vw Polo 6N

cengiz60

benim bulduğumun fotoğrafını ekledim tam yerine uygun, aslında kare sis farı daha güzel görünüyor fakat orjinal tam yerine uyan varmı, adresi verirsen sevinirim

sossi

ben orj yeni aldım tanesi 135 civarında ama ben 2sini 200 e aldım bi tanıdık sayesinde..orj almanı tavsiye ederim HELLA yani
20 valve 2.0 5 silindir 175 hp

sossi

cengiz60

aracın üzerinde takılı bir fotoğrafını atabilirmisin soner,

cengiz60

fotoğrafı yükleyememişim.

sossi

valla daha resmini çekmedim arabanın eski resimleri var sahibindende ama yeni tamponlu ve sisli halini inan daha çekemedim

PoloGTI

orjinale örnek.
Vw Polo 6N

cengo26

Arkadaslar sis olayına benım kadar takmıs olan bırı yoktur heralde :) eskişehir de oturuyorum.orjınal sisler pahalı oldugu için hep cıkma aradım ama bulmak imkasız gibi birşey eskişehir de.suan bir yerde buldum eskişehir de fiyatı uygun geldi inş onalrı alıp takıcam.

ReDDeviL

6n lerin sis farlarını bulmak zordur gerçekten değerini bilmek lazım.
ADK

cengo26

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 17 Şubat 2011, 23:45:57
6n lerin sis farlarını bulmak zordur gerçekten değerini bilmek lazım.
aynen katılıyorum.

cengiz60

Volkswagen, Aydınlatma Ürünleri, Modacar, G.PLAST, Carub, WenCar

arkadaşlar ben dikkat ediyorum bazı araçlarda sis farları köşelere daha yakın daha güzel duruyor, yukarıdaki fotoğraflarda orjinal kare sis farları orta bölüme yakın, bu arada ersan arkıdaşıma teş. fotoğraf için...

cengo26

Arkadaslar sonunda sis farlarımı aldım.orjınal hella.bugün baglamaya calıstım.tamponu sökmeden oturttum.Ancak sisler cok geride kaldı.baglantısı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.yarın tekrar baglamaya calısıcam.arac 99 6n