Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
alpers3 dükkan ne arıyosan - Sayfa 6

alpers3 dükkan ne arıyosan

Başlatan suskun, 04 Kasım 2010, 20:35:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onurc

ön abı. bıde uydurmak zor olurmu 6n e .  panjuruyla bırlıkte bu 6n2 lerın tampon sanırım
ok men 8) let s go   :halazn:

alpers3

Alıntı yapılan: onurc - 15 Şubat 2011, 23:22:31
ön abı. bıde uydurmak zor olurmu 6n e .  panjuruyla bırlıkte bu 6n2 lerın tampon sanırım
hmm senınkı eskı tıp sanırım polo oyle mı bunu makyajlı kasa mı yapmak ıstıoruz?

onurc

aynen oyle . örnek;
Modified-culture.com • View topic - Shaun's JDM Style Polo, Hybrid Bumper pics :)
bu lınkı bı ıncelersen daha net anlatabılırım derdımı  abı

alpers3

bu tamponuda o hale getırebılırsın bence ustekı kucuk kanalları alttakıyle bırlestırsen fark olmaz gıbı cunku makyajlanın tamponunada ısle yapacaksın gıbı ama bnmkı orj yan sanayı alıp derdımı oyle halledeyım dersen yenı yan sanayı ısını gorebılır?

onurc

hıc farketmez yan sanayı veya orjınal . benımde aklıma geldı . 6n tamponunun alt kısmını kesıp . onun yerıne 6n2 ın alt kısmını bırlestırebılırız sanırım . hem bu sekılde oturma problemıde cekmeyız.

mehmetk

alper selamlar..
golf 3 gti 96 için..
sag sol cam açma dügmeleri..
sinyal 4 lü dügmesi direksiyon üstünde..
varsa gti vites topuzu
it ürür kervan yürür...

alpers3

cam dugmelerı var 4 lu var vıtes topuzuda yenı olarak var 4 kasa tıplı sıfır orjınal derı.

onurc

tampon fıyatı neydı pekı alper abı ozelden donebılırmısın

alpers3

unnamed

Benim kapı döşemelerine bakabildinizmi

emre6n

Alıntı yapılan: alpers3 - 15 Şubat 2011, 17:45:54
evet var elımde cıft dewrelı anahtar
bu alet için PM atarmısınız fiyatı birde GTI vites topuzu varsa fiyat telefon istiyorum sorcagım başka bişi varmıydıııı heh sislerin yanında 2tane daa bişi oluo bendeki aracta tek parca sis aldım takamıorm o lefrektör yerine başka bi parca var abi anlamışsındır sen ondan varmı PM bekliorm saygı

alpers3

Alıntı yapılan: emre6n - 16 Şubat 2011, 22:59:54
bu alet için PM atarmısınız fiyatı birde GTI vites topuzu varsa fiyat telefon istiyorum sorcagım başka bişi varmıydıııı heh sislerin yanında 2tane daa bişi oluo bendeki aracta tek parca sis aldım takamıorm o lefrektör yerine başka bi parca var abi anlamışsındır sen ondan varmı PM bekliorm saygı
tmm atıorum pm ;)

alpers3

Alıntı yapılan: unnamed - 16 Şubat 2011, 10:10:34
Benim kapı döşemelerine bakabildinizmi
sadece sol on var elımde takım dısında oda dedıgım gıbı beyaz yanı kırcıllı bı renk maalesef on ıkı yok

rsb

hayırlı satışlar ...  aracım 97 6n1  bana sol kalorifer havalandırması lazım dik duran cam tarafındaki + temiz  direksiyon + sis farı ve yuvası + ön sisleri kullanabilmem için uygun far anahtarı ... gösterge gördüm gümüş zeminli .. aracıma uyarmı bilmiyorum ama ....  bunların fiyatlarını pm yollarmısın sana zahmet ...