Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
golf 3 gti ye LPG takılır mı? önerileriniz nedir

golf 3 gti ye LPG takılır mı? önerileriniz nedir

Başlatan SPARTA, 15 Şubat 2011, 20:42:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SPARTA

[IMG]http://img607.imageshack.us/img607/3457/gtia.th.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

bu benim Golf gti. :) 16 valf 1996 model 2000 motor :(. ah ulan süleymanın gtisini alsaydın ya hem lpgliydi hem süleymanındı.yanlışa bak :( . LPG taktırmayı düşünüyorum.GTİ ye lpg takılır mı? motor kabullenir mi? çünkü bazı wolkswagenlerde LPG uyum sorunu çıkarıyormuş.tavsiye edermisiniz arkadaşlar.

stalkerr

atiker bende 2 senedir maşallahı var 7000 devire kadar çıkıyor...sana derler olmaz diye 5000 devirden sonra benzine geçer diye ben taktıralı 2 sene oluyor daha bir kere sorun yaşamadım...bayılma zavoli brc markalara okadar para saygılar....
22 Mayıs Pazar - İzmir buluşuyor...

SPARTA

brc maniftoltu delmiyormuş diyorlar.markadan ziyade iyi bir usta buldum mu tamamdır. ancak vwlerin bir kısmının yapısına uygun değilmiş donanımına uyumlu falan.sağol stalker.

stalkerr

dediğim gibi ben atikerden çok memnunum değerlendir derim....hatta hiç düşünme git taktır vakit kaybetmeden derim bizim arabalara binilmez tüpsüz....

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

mehmetk

it ürür kervan yürür...

SPARTA

:) ucuz ve orta  bir şey taktıracağım.lavato falan.

5ani5 mk2

arkadaşlar yeni bir lpg sistemi çıkmışş elekrtnik mikserli filan daha yeni yeni geliyoor sıralı sisteme uyuyor manifoldu filan delmiyolar. brc idi sanırıımm araşştırın derimm ben taktırmayııı düşünmüyorum yoksa araştırırdım:)
Exclusive Garage

SNCKTR

valla arkadasım benım GTI olsa bırak lpg denen o seyı dukkanın onunden gecmem ben GTI bakarken benzınlısıne bakıyorum
o aracı kac muhendıs tasarlıyor ona gore ayrodinamik yapısını yapıyolar ve benzınlı olarak cıkıyor lpg takılmasını ben uygun gormem  :(
kusura bakma kardes ama bır anlık sınırle yazdım (dıesel power)

ReDDeviL

ADK

freegane

İyi bir ustada bağlatacaksan BRC,yoksa MTM veya Prins. Senede 15bin km'nin üzerine çıkmıyorsan benzinle devam en sağlıklısı  ;)

CeM öZeR

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

stalkerr

Alıntı yapılan: htmetin - 15 Şubat 2011, 22:19:29
Atiker harici her markayı tavsiye ederim..

neden kardeşim ben 2 senedir gayet memnunum yakıt olarak yakmasınada perfprmans olarakta....benle beraber taktıran arkadaşım var oda gayet memnun 2,0 opel vectra...var ondada