inci nano gold akü

Başlatan siyahinci, 12 Ocak 2011, 21:21:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

siyahinci

slm arkadaşlar akü almaya karar verdim inci nano gold diye yeni bir akü çıkarmış ben varta alacaktım aklımı çeldi internette nano goldu araştırdım çok övüyorlar yeni teknoloji imiş bilginiz varmı ayrıca 3 yıl garanti veriyorlar siz ne dersiniz.

baki çelik

AC Delco al GM yapıyor 3 yıl garanti onda da var monublok bi aküdür su eksiltmez ve istesende ekleyemezsin sanıyorum fiyatı da daha uygundur.. ;)

ThE_Unforgiven

Maminin araçta var adam saatlerce parkları yanık vbıraktı geçen gün fena bir akü yani :D
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

nizam

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 13 Ocak 2011, 00:54:38
Maminin araçta var adam saatlerce parkları yanık vbıraktı geçen gün fena bir akü yani :D

mamini araçta ne var süleyman

inci mi,  ac delco mu
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

yellow_driver

bende merak ettim. 4 gündür araca binmiyorum, belki marş basmicak, zayıfladı iyice.

siyahinci

inci nano gold aldım burası gece -17 düşüyor sabah tık deyip aldı inş böyle gider. fiyatıda 150 tl idi tanıdıktan 140 tl ye aldım 60 amper

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: nizam - 13 Ocak 2011, 09:52:47
mamini araçta ne var süleyman

inci mi,  ac delco mu
inci nizam
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

beyazbora

siyah inci  ye inci akü tevafuk olmuş  :D
hayırlı olsun
BİSMİLLAH HER HAYRIN BAŞIDIR...

siyahinci

tşk kardeş evet tevafuk oldu :)

siyahinci

slm bir ay önce inci nanogol aldım bi problem yoktu ama geçenlerde arabayı 2 gün kullanmadım 3. kontakta çalıştı sinir oldum aküyü aldığım yere gittim akünün şarjı az dedi ama 3 gün önce uzun yol yaptım nasıl şarjı az olur neyse aküyü şarja taktırdım bakalım nolcak yeni akü böyle yaparmı anlamadım burada hava gece -18 e düşüyor ondanmı acaba

baki çelik

tabi bu da bi etken ancak belki araçda kaçak olabilir ya da Nano Gold çok satılan bi akü olmadığı için yatık yani uzun süre beklemiş bi akü de almış olabilirsin ama öyle bile olsa 24 saat süre ile tampon şarja tutulan bi akü hayata dönecektir tekrar böyle bişey yaparsa aracını düzgün bi elektrikçiye göster hatta bence hemen göster tekrarında söyleyecek sözün olsun derim..

siyahinci

aracı sanaiye götürdüm sorun çıkmadı kaçak kontrolü yapıldı temiz çıktı aldığım akü yeni üretilen bir akü nanogold yeni piyasaya sürüldü anlamadım gitti galiba inci akü iyi değil ben öyle yorum yaptım

apsimati

valla ilk tercihin daha doğru imiş bence, yani varta ...
ben de bosch aldım ama işin aslı en iyisi Acdelco aküdür ...

baki çelik

Alıntı yapılan: apsimati - 14 Şubat 2011, 13:53:35
valla ilk tercihin daha doğru imiş bence, yani varta ...
ben de bosch aldım ama işin aslı en iyisi Acdelco aküdür ...

+1  :tamamdir  bence de ya Ac Delco ya da Mutlu gerisi yalan