Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
golf gti mk1 restore(bitti)!! - Sayfa 71

golf gti mk1 restore(bitti)!!

Başlatan escocem, 16 Aralık 2006, 20:17:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

escocem

işler yoğun kardeşim,düğün telaşemiz var birde artık elimizi ayağımızı çekmek durumundayız ;)Aile otomobili olacak bir şeyler bakınıyorum artık :)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: escocem - 22 Ocak 2011, 23:05:51
işler yoğun kardeşim,düğün telaşemiz var birde artık elimizi ayağımızı çekmek durumundayız ;)Aile otomobili olacak bir şeyler bakınıyorum artık :)
VW'nin anlamı HALK arabası VW'ne tercih edilecek bir araç yine bir VW'dir bunu unutma VW'de her türlü araç var yeterki yine VW olsun  :sevgi: Bu arada mutluluklar abi düğün tarihi belli mi  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

escocem

mayıs ortası gibi Allahtan bi mani olmaz ise..çok değişik teklifler geliyor artık mantıklı olan birisini değerlendircem mecburen :'(

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: escocem - 23 Ocak 2011, 00:05:11
mayıs ortası gibi Allahtan bi mani olmaz ise..çok değişik teklifler geliyor artık mantıklı olan birisini değerlendircem mecburen :'(
Sen kesin E30 teklifini kabul edersin  :melek:

escocem

GolfMk1Cabrio

escocem

ARACIM EV ALACAĞIM İÇİN ACİL SATILIK İLAN FİYATI 10.500 SİTEDEN GELECEK ARKADAŞLARA BİRAZ DAHA YARDIMCI OLABİLİRİM :)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: escocem - 07 Şubat 2011, 22:34:01
ARACIM EV ALACAĞIM İÇİN ACİL SATILIK İLAN FİYATI 10.500 SİTEDEN GELECEK ARKADAŞLARA BİRAZ DAHA YARDIMCI OLABİLİRİM :)
Valla ben TUV'ki son fotodan sonra aşık oldum  :sevgi:

c3t1n

cem abi 7. 8. ay türkiyede ikeaya geldigimde arabayi yerinde bulamadim hayirdir calismiyormusun artik orda??

escocem

yok kardeşim ömür plazadayım incirlide..tavşanda kapalı otoparkın sakin köşelerinde olması gereken değerde saklanıyor.yola yolağa vurmuyorum artık malum istanbul yolları ve insanları :)

cyber34

Hayırlı olsun cem evleniyormuşsun.
ömür plazada hangi firmadasın?

escocem

eyv.kardeşim darısı bekar arkadaşların başına.Starbucks coffee deyim.

c3t1n

Alıntı yapılan: escocem - 10 Şubat 2011, 22:12:30
yok kardeşim ömür plazadayım incirlide..tavşanda kapalı otoparkın sakin köşelerinde olması gereken değerde saklanıyor.yola yolağa vurmuyorum artık malum istanbul yolları ve insanları :)

tam orasi bilmiyorum ama bahcelievlerdeki E5in ordaki ömür plazami?? ayagimiz orayada variyor belki orda görüsürük bidaha geldigimde :)

edit: hayirli olsun allah mesut etsin ;)

escocem

evet orası beklerim,gelmeden önce haber verirsen iyi olur çok yoğun bi mağaza zaman ayıramıyorum arkadaşlara güzel olmuyor:)