Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
12 Mayıs'ta Galaksi Ouzoo. Çayı koy geliyorum ( : - Sayfa 2

12 Mayıs'ta Galaksi Ouzoo. Çayı koy geliyorum ( :

Başlatan Ouzoo, 10 Şubat 2011, 14:58:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suskun

H.G WORKS

oguz oktay

ulen benim acemilik yaptıgım yer kanka tam istedigin gibi biyer kanka yüzde 98 dogu hatta yuzde99 on numara :D

STAK67

ReDDeviL

Bu kadar askerlik telaşının arasında dün benimle bulusup
Tüm gün istanbulu dört köse edip ses sistemi pesinde koşup bana yardımcı olan Ouz kardesime teşekkür ederim , hayirlisiyla gidip sag sağlım dönersin i̇ns kardesim hakkında hayırlısı olsun  :tamamdir
ADK

vw6n

Hayırlısı olsun göz açıp kapayıncaya kadar biter merak etme bitirdiğinde vaybe negünlerdi diyeceksin :sevgi:

ALPER.

Ouzoo

Allah razı olsun, çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Eksik olmayın, özlicem sizleri..
Altan'ım ne demek lafı olmaz.
Oğuz'um doğu ihtimali resmi kurumca %95 olarak açıklandı atma  :p
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Erhan

CeM öZeR

Allah hayırlı teskereler ve kolaylıklar versin. Bende 89/4 askerden yeni geldim. Isparta sonrası tunceli-hozat'a düştüm. Isparta da batı yok demişlerdi 550 kişilik bölükten 6-7 tane Ispartada kalan olmuştu bir torpilli İstanbul Şileye düşmüştü gerisi Diyarbakır,Bingöl,Bitlis,Muş,Tunceli,Şırnak,Hakkari,Van,Ardahan,Ağrı,Bayburt,Erzurum,Sakarya (kaydırma birliği) gibi illere gönderildi.Umarım şansın yaver gider.

VWci

R-Line

hadi bakalım paşa,
vakit geldi demek
güle güle git, güle güle gel. Allah'a emanet ol kardeşim.

Ouzoo

Allah razı olsun sağolun. Evet paşam, vakit nöbet vaktidir. Kasaturaspor :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

lostys

ouzum saçları ne zaman traş etttircen alabroz :D :D

deepblue

hayırlısı ıle gidip gelirsin inşallah oguzcum...