Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 64

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mk1GTI

Alıntı yapılan: P0L0_GTİ - 10 Şubat 2011, 00:00:29
Volkswagen Passat 1.9 TDi 2000 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
ne olmus bu araca  :(

Allahın dağlısına araba verirsen olcağı bu. Bukadar bakımsız bir aracın ben sanmıyorum düzgün olsun diğer tarafları. Basıcan bunu prese gitsin.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Cabrio

Yok canım shoptur bu yalandır yapamazlarki abi buı arabayı dağa taşa vursan yine böyle olmaz 2000bide Passat  :'(
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

brkdmr38

Alıntı yapılan: Ouzoo - 12 Şubat 2011, 03:25:57
Volkswagen Golf 1.6 TDi Comfortline 2011 Model 52.500 TL Galeriden satılık sıfır

Klimasız mı!O ne demek ya, alerji hastası için mi acaba.

Maalesef son model  pololarda da yok klima. ilk başta ben de şaşırdım 2011 model arabada bir de volkswagen de klima yok diye
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

d3n1s

Volkswagen Golf 1.6 TDi Comfortline 2011 Model 52.500 TL Galeriden satılık sıfır

o doğuş'un b.k yemesi demek, highline aracı klimasız nasıl ürettirebiliyo bu doğuş anlamıyorum

ReDDeviL

ADK

R-Line

yok paşa talep fazla araç sayısı az olunca, diğer ülkelerin stoklarından araç çekiyorlar bazen.
kuzey ülkelerinde klima opsiyon zaten, bunlarda o ülkelerin stoklarından çekilmiştir.

baki çelik

gördüğüm bu model aralığında en güzel CLK ama parası uçuk 30-35 hadi olsun 40 bu ne yavvv

STAK67

baki çelik

kardeş fiber yapınca boyaya zarar veriyo mu yapıştırmak için ve istediğin zaman sökebiliyomusun bu uygulamayı?