rolantıde normal calısıyor gaz yemıo ?

Başlatan mk3 gtı, 07 Şubat 2011, 00:30:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mk3 gtı

arkadaslar aracım GTI 97 model 2.0 16 v 150 hp akaryakıt almak ıcın benzınlıge gırdım aldım marsa bastım calısmadı elekrtık aksamıyla ılgılı kendımce bakabılcegım her seyı yaptım (bujı kablosunu ve dıstrıbutor kablosunu cıkarıp atesleme kontrolu,lpg rolesını acıp acmadıgının kontrolu)calıstıramadım.aracı cektırdıgım esnada 3.ncu vıteste vurdurdum calıstı tam gaz yaptıgımda sankı pıslık tıkanmıs gıbı egzoz cat pat yapıyordu ama gaz yemıordu.bu konu hakkında bılgısı olan arkadaslar yardımcı olursa sevınrıımç.Tesekkurler..

dgncn_1907

Pis benzin gelmiştir büyük ihtimal. Benzin almadan önce sonuna kadar kullandın mı ibrenin

mk3 gtı

dgncn_1907

Yanlış bilgi vermiş olmıyım ama benim bildiğim araç lpg ile çalışmaz benzin ile çalışır sonra lpg ye döner.Sonuna kadar kullanmayın benzini ilerde başınıza daha büyük sorun çıkartır. :)

mk3 gtı

enjeksıyonlu aracların lpg kıtlerınde ıcerıdekı kumanda dugmesıne kontagı acmadan basılı tutup kontagı acıp marsa basınca arac dırek lpg de calısır  ;) tabu bu sekıld calısması ıcın donusturcunun sıcak olması lazım...

10-UR

daha sorun devam edıyorsa benzın pompasına kesın bır baktır..etmıyorusa pislık tortu gelmıstır buyuk bı ıhtımal.........
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza.

erdem2179

Benzin filtresi olabilir.ark dediği gibi dibindeki tortuyuda çekmiş olabilir.çeyrek deponun altına düşürmezsen iyi olur.
Mk3 gti

mk3 gtı

benzın pompasıyla alakalı degıl sorun bugun butun gun sanayıdeydım arkadasım vw ustası aracın sentesı kacmıs ve bundan dolayıda atesleme sırasını sasırıo sasırdıgı ıcınde gaz yemıo senteye getırdık fakat bu sure calıstıktan sonra tekrar stop ettı ve calısmadı tekrar sente ayarına (trıger kayıs) baktıgımızda 4-5 dıs kactıgını gorduk sorunun grank dısılısınden kaynaklandıgını gordum dıslıyı degıstırıp tekrar senteye getırdıkten sonraa sorun cozuldu...fıkırlerını paylasan arkadaslara tsk ederım ıyı forumlar...

ak8624

Konuyu yeni gördüm. İlk okurken sente aklıma geldi.
Benimde GOLF MK2 1.6 Aracım var.
Arac ilk sabah çalıştırdığımda normal çalışıyo ama az ilerlediğimde stop ediyordu ve rampaları 1. viteste bile çıkamıyordum.
Araç ısındığında sorun kalmıyordu.
Ateşlemeden diye bütün sistemi yeniledik ama sorun devam etti.
En son sente ayarlarını yaptıktan sonra araçla 1. vites çıkamadığım yerleri 3. viteste çıkmaya başladım.
Sorun çözüldü.
Araçta ateşlemeyle alakalı yememe gibi sorunlar varsa parça değişmeden önce avans ve sente ayarlarına bakılmasını tavsiye ederim.
Geçmiş olsun
1.Arac VW 1302S           1972-----3.Arac VW Golf Cl  Mk2  1984
2.Arac VW Golf Gti Mk1  1981-----4.Arac VW Jetta C Mk1  1982

mk3 gtı

mk3 gtı

eyw abdullah saolasın.ama sole bı dıp not geceyım GTI larda avans ve sıbob ayarı yok  ;)