kapı direklerine folya çektim görüşleriniz :)

Başlatan tevafuk7, 06 Şubat 2011, 00:30:27

« önceki - sonraki »

OffLineR

Tabii ki yakıştıran kendi gönlünce krom yapıştırabilir aracına ancak ben kesinlikle yakışmadığını düşünüyorum.
Yakışmak bir yana bana göre sırf arabaya bir şey yapmış olmak için yapılan bir modifiyeye benzediği için apaçi sytle gibi geliyor.
Benim aracın çıtalarına ne yapacağıma karar vermem 2 sene sürdü ama beklediğime ve paramı biriktirdiğime değdi  :tamamdir
Asla acele etmeyin, Golf'lere modifiye yakışıyor ama yakışanı bulmak sizin elinizde
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

sinahoca

onu crom kaplama olarak yaptırsan daha ıyı olurdu. bendekı öyle aynaların arka yuzude dahil.hem daha saglam hemde daha uzun ömürlü olurdu.

OffLineR

Arabayı da komple krom kaplatın.
Bütünlük olsun  ;)

ÜRENCİK

Alıntı yapılan: OffLineR - 06 Şubat 2011, 07:03:29
Parlak ise cam filmleriyle güzel olmuştur, resimlerden anlaşılmıyor ama şu kromlardan kurtul gözünü seveyim.
Folyo hoş olmuş ama nacizhane camdaki ve bagajdaki kromları çıkartırsan 10 numara olur.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

fenci33

folyo benim de çok hoşuma gitti hatta benim beyaz golfe de düşünüyorum ama krom kaplamaları oldum olası sevemedim, golf ü çok çirkinleştirdiğini düşünüyorum.

ÜRENCİK

hocam araba beyazsa direklere folyo camlara film birde yayla füme jant karartılmış stop tadından yenmez.

tevafuk7

ya biride çıkıp güzel durmuş demedi ya... >:D tamam çıkarmıyacağım ama üzerine folya çekeceğim en kısa zamanda resimleri yükleyeceğim  :sevgi:
Tüm sayfa imzanız olmak zorunda değil. Küçük imzalar lütfen.

ÜRENCİK

Biz vw ailesi olduğumuza göre birbirimize gerçekleri söylüyoruz.

hakkihakan

bak krom kaplamaları sök  söktüğün o krom parcalara folya kapla tekrar yapıştır
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

turturo

Oto Aksesuar Tekne Aksesuar  Motorsiklet  Aksesuar ve Bakım Boya Koruma Ürünleri Online Satış Mağazası

sinahoca

yok hocam en güzeli crom kaplama bak ben burada -50 C dereceyi goruyorum ama yıne de bısı oldugu yok yagmur kar tipi çamur saglamlık 10 numara ustelık bu crom kaplama ben aldıgımda vardı.adam yaptıralı 4 sene olmuş güneşte te herhangı bı sıkıntı yok. kesınlıkle tavsiye edıyorum.yanı senınkıde hoş durmus ama en guzelı saglam olanı yanı crom kaplama ıyı bı yerde yaptırırsan dokulme acılma kırlenme eskımede olmuyor.

sinahoca

OffLineR

Krom kadar yakışmayan birşey varsa Golf'e o da angel fardır.  :tamamdir